jobb just nu!

Leg. Fysioterapeut/Sjukgymnast

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp Söderåsstaden där människor och företag möts och växer.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 15 800 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Arbetsuppgifter

Sedvanligt förekommande arbetsuppgifter för legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast inom kommunal hälso- och sjukvård samt arbete i tvärprofessionella team.
Funktionsträning, förskrivning av hjälpmedel, delegering av hälso- och sjukvårdsinsatser och handledning kring rehabiliterande förhållningssätt till baspersonal.

Kvalifikationer

Nu söker vi en ny kollega. Vi erbjuder en arbetsplats där man trivs och gärna stannar kvar.
Svensk legitimation som fysioterapeut/sjukgymnast.
Svenska språket på minst C1-nivå.
Körkort B
Det är meriterande om du har erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård.
Vi arbetar i kvalitetsregister som t.ex. Senior alert.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-11-01

Ansökan

Referensnummer:   A971881

Gör ansökan

Förmåner

Förmån Åstorp, en portal full med erbjudanden, förmåner och friskvårdsbidrag. Vi har även en personalklubb som erbjuder aktiviteter.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.