Sjuksköterska-timanställd

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Titta på Tierp, ta steget, landa och älska. Tierps kommun har ett bra och nära läge mellan Uppsala och Gävle och för jobb på distans. Tierp har Stockholm, Uppsala eller Gävle inom mindre än en timmes räckhåll. Med goda och varierande boendemiljöer, havsnära natur, skog och kultur inpå knutarna, bra kärna, infrastruktur och kommunikationer, erbjuder vi dig stor livskvalitet i det lilla. Våra värderingar betyder mycket för oss. Vi arbetar utifrån respekt, ansvar, kundfokus, mod och framtidstro. Vi tillämpar tillitsbaserad ledning och styrning för starka relationer och förtroende mellan chefer och medarbetare. Läs mer om oss på tierp.se

Tierps kommun kännetecknas av kundsfokus och framtidstro. Vi söker dig som visar respekt, tar ansvar och har mod att tänka nytt i arbetet som sjuksköterska hos oss.

Inom vård och omsorg arbetar vi för att ha en verksamhet med hög kvalité som är värdeskapande för våra kunder.

Arbetsuppgifter

Vi söker sjuksköterskor till vårt team.

Som timanställd sjuksköterska gör du bedömning av omvårdnadsbehov, utförande av ordinerade medicinska behandlingar och åtgärder, samt att handleda och delegera personalen.
Det är även viktigt att du är intresserad av att arbeta förebyggande och vill uppnå effektiv vård och omsorg utifrån kund.

Som timanställd sjuksköterska innebär det att du behöver kunna planera det egna arbetet självständigt och i samarbete med dina kollegor. Som timvikarie ska du täcka upp där behovet är som störst i kommunen.
Handledning och rådgivning till omvårdnadspersonal är också en viktig del i arbetet. Arbetsplatser som finns i kommunen och som du kommer att arbetat inom är äldreboende, hemtjänst, korttidsplats samt LSS område.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.
Du har erfarenhet och ett intresse av att arbeta med människors varierande och individuella behov.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkort är ett krav.

Rekrytering sker fortlöpande, tillträde enl. överenskommelse

Tierps kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-06-01

Timanställd utefter behov

Ansökan

Referensnummer:   A1025166

Gör ansökan

Övrigt

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.