Fysioterapeut till Lasarettsrehab i Växjö

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Inom Lasarettsrehab arbetar vi i tvärprofessionella team där vi kompletterar varandra för att erbjuda rehabilitering med hög kvalitet inom akutsjukvården. Här arbetar fysioterapeuter, arbetsterapeuter, personalsjukgymnaster, dietister, logopeder, kuratorer, psykolog, sekreterare, sexolog och rehabassistenter. Vi arbetar både inom öppen och sluten vård. Här får alla medarbetare möjlighet till tillfredställande kompetensutveckling.

Vår vision är: "Med engagemang, glädje och kompetens skapar vi rehabilitering med hög kvalitet".

Vi söker nu en kollega som kommer att ingå i vårt engagerade fysioterapeutgäng med ca 25 medarbetare. Lasarettsrehabs bredd ger dig utvecklingsmöjligheter, då vi arbetar mot många olika verksamhetsområden inom akutsjukvården, vilket ger dig en möjlighet att specialisera dina kunskaper mot vissa patientgrupper.

Vi hoppas att just du vill bli en av oss på Lasarettsrehab!

Arbetsuppgifter

Vi arbetar med patienter som under vårdtiden är inlagda på avdelningar med inriktning mot infektion, neurologi, ortopedi, kirurgi, onkologi, reuma, hjärta, IVA och lunga, men också gentemot mot många av sjukhusets mottagningar och har egna gruppträningar.

Nu behöver vi dig som har intresse av att arbeta med våra patienter på sjukhusets slutenvårdsavdelningar.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av bedömning och behandling av andningsfunktion, mobilisering av patienter i komplicerade fall där specifikt fysioterapeutens kompetens efterfrågas, förflyttningsbedömningar, initiera träningsprogram, bedöma hjälpmedelsbehov under och efter vårdtiden samt samverka med kommun och primärvård för att ge patienterna god vård genom vårdkedjan.
Din tjänst kommer också att kommer innebära andra uppdrag där du kan vara med och påverka, exempelvis vara med i gruppverksamhet.

Som ny kommer du att ta del av Regionens introduktionspaket vad gäller grundläggande utbildning. Du kommer också få en erfaren kollega som mentor där vi tillsammans lägger upp din introduktion.

Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.

Vi ser gärna att du har erfarenhet som fysioterapeut men ser också fram emot ansökan från dig som är nyutexaminerad.

Du är en person som ser till patientens behov, tar egna initiativ och trivs med varierande arbetsuppgifter som anpassas efter förutsättningarna. Du ska kunna arbeta både självständigt och i team. Hos oss hjälper vi varandra när det behovs, vilket förutsätter att du har en god förmåga att planera, organisera och prioritera, då vi har ett snabbt patientflöde. Du ska ha förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt.

Anställningens omfattning

Vi tillämpar löpande rekrytering. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   SHV 311/22

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.