jobb just nu!

Edvardslundsskolan söker två tidigarelärare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Torshälla! Edvardslundsskolan ligger fint belägen intill skogen. Här går 465 fantastiska elever från årskurs F-6. Vi arbetar för en lugn och trygg skolmiljö för våra elever. Vi är en skola med stort hjärta där man får vara den man är! På skolan arbetar drygt 60 personal, och här finns det mycket drivkraft och stolthet. Personalen har hög kompetens, är flexibla och hjälper varandra. Här möts du av ett öppet klimat och utrymme att bidra till utveckling. Vi ser oss som en stabil skola med stor erfarenhet och våra elever har goda kunskaper med sig när de lämnar skolan. Ett gott samarbete med vårdnadshavare är en annan viktig del i vår verksamhet. Vi välkomnar dig till Edvardslundsskolan!

Arbetsuppgifter

I rollen som lärare är du mentor i en av våra klasser i årskurs 1-3, där du planerar, genomför och följer upp undervisningen. Du bidrar också i det övriga dagliga arbetet och arbetar aktivt med att stödja och motivera eleverna i deras utveckling, både socialt och kunskapsmässigt.

Hos oss kommer du till en skola med varm, familjär känsla där kollegorna värnar om ett gott mottagande av nya kollegor och elever. Vi har goda resultat och arbetar på många sätt för att skapa de bästa förutsättningarna för våra elever. Bland annat har vi fokuserat på specialpedagogiskt bemötande och vi har också en fullt utbyggd elevhälsa och gott samarbete med socialtjänst.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en lärarexamen och är behörig att undervisa i årskurs 1-3, alternativt att dina studier är pågående och avslutas inom kort. Du bör ha erfarenhet av praktiskt arbete enligt aktuell läroplan och om du har arbetat i pedagogisk verksamhet så är det meriterande. Är det din första tjänst efter lärarexamen kommer du att ha en av skolans 6 förstelärare som din mentor. Tjänsten kräver att att du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift och känner trygghet i att använda IT som en del av ditt arbete.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och ser att du är en ledare som kan situationsanpassa ditt ledarskap och kan planera och följa upp ditt arbete. Vi tror att du vill utvecklas i din roll och bidra till skolans fortsatta utveckling. Du är en engagerad medarbetare som har en god samarbetsförmåga. Du har lätt för att skapa förtroenden och lyssna in olika behov, och att kommunicera med både vuxna och barn.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde januari 2020.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   5493

Gör ansökan

Övrigt

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi har under många år bedrivit ett målmedvetet och brett jämställdhetsarbete och är stolta över att ha tilldelats Svenska jämställdhetspriset. Vi är också en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 9 000 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap och Modigt ledarskap.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Enligt skollagen (2010:800) krävs att registerutdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas i samband med anställning inom grundskolan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalighet och att erforderliga beslut fattas.

Om du har skyddad identitet ansöker du genom att skicka in din ansökan skriftligen märkt Rekryteringsenheten eller lämna den i vår reception på Alva Myrdals Gata 3 D.