jobb just nu!

Sommarvikarier till vård och omsorg - Gör skillnad med oss!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Har du en sekund? På en sekund hinner du möta blicken från en annan människa. Ett första steg i känslan av att få betyda något för någon annan - var med och gör skillnad. Socialförvaltningen i Vaggeryds kommun söker dig som vill arbeta hos oss sommaren 2019. På våra arbetsplatser är arbetet omväxlande, meningsfullt, socialt och utvecklande.

Du kan arbeta inom:
Äldreomsorg på något av våra vård och omsorgsboenden eller inom hemtjänsten där vi utför vård och omsorgsarbete i brukarens hemmiljö.

Funktionshinderomsorgen där du exempelvis kan arbeta inom gruppbostad eller boendestöd.

Vi söker även undersköterskor till vår hälso- och sjukvårdsorganisation.

Arbetsuppgifter

Du kommer inom äldre- och funktionshinderomsorgen att arbeta med vård- och omsorgsuppgifter som exempelvis hjälp vid påklädning, i matsituationer och med hygien. Du kommer även att arbeta med sociala aktiviteter som promenader och motiverande samtal.

Som undersköterska inom hälso- och sjukvårdsorganisationen kommer du att arbeta med såromläggning och venprovtagning.

Under sommaren kommer det att finnas ordinarie medarbetare som i sitt uppdrag även kommer att ha till uppgift att stötta dig i din nya roll. Din insats kommer att vara viktig för den enskilda individen och genom ditt arbete kommer du att vara med och bidra till en positiv vardag för de vi är till för!

Känner du dig nyfiken på våra verksamheter eller är osäker på om det här är din grej? Då är du välkommen att ta kontakt med oss så får du gärna komma och hälsa på i våra verksamheter. Det finns även möjlighet för dig som är sugen på att jobba extra redan under våren, ange i så fall detta i ditt personliga brev.

Kvalifikationer

VI söker dig som är 18 år eller äldre, ansvarsfull och intresserad av att arbeta med människor. Det är en fördel om du har utbildning och/eller erfarenhet inom vård, omsorg eller pedagogik men inget krav. Vi kommer att matcha dig utefter din kunskap och erfarenhet.

För att arbeta som undersköterska inom hälso- och sjukvårdsorganisationen krävs det att du är utbildad undersköterska alt. studerande på sjuksköterskeprogrammet.

Då kommunikation med brukare samt dokumentation är en viktig del av arbetet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift. För arbete inom hemtjänst samt nattorganisation krävs B-körkort, ange därför detta i ditt personliga brev.

Vi har två sommarperioder, v 25-28 och 29-32.
Det är jättebra om du skulle vilja arbeta båda perioderna. Vill du finns möjlighet att arbeta i våra verksamheter redan under våren.

Ansökan

Referensnummer:   18/303

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.
Avtalsenlig lön

Anställning

Dag, kväll och helg. Vi har även behov av nattjänstgöring.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som ev. skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.