Undersköterska till hemvården

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp Söderåsstaden med mod att pröva nya vägar.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 16 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Arbetsuppgifter

För dig som känner ett stort engagemang för äldres hälsa och välbefinnande samt trivs med att ge god omvårdnad, stöd och service, kan detta jobb vara det du söker.
I jobbet som undersköterska är du en viktig del i vårdtagarens vardag och arbetsgifterna är mycket omväxlande. Du utför bland annat personlig omvårdnad, delegerade medicinska uppgifter, sociala aktiviteter samt städ, tvätt och inköp. Dokumentation samt kontakt med anhöriga ingår också i arbetsuppgifterna.

I arbetet har vi fokus på ett professionellt och respektfullt bemötande.

Det är därför viktigt att du är och trygg i din yrkesroll, att du arbetar lösningsorienterat och vågar tänka kreativt för att hantera situationer som uppkommer i arbetet.
Du bidrar till förbättrad livskvalitet för våra äldre genom din lyhördhet, ditt engagemang och goda bemötande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och vill jobba som timanställd. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från hemvården men det viktigaste är din personlighet och inställning.

Som undersköterska tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och för vårdtagarna genom empati, tålamod och god samarbetsförmåga. Vi förväntar oss att du är serviceinriktad, engagerad och har ett professionellt bemötande. Det är också viktigt att du klarar av ett varierande arbetstempo och besitter förmågan att snabbt tänka om i oväntade och stressade situationer.

Arbetet kräver att du har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

Det är meriterande om du har dokumentations- och datorvana. Vi har både digitala lås och arbetsrundor i mobilen och detta behöver du känna dig bekväm med.

Körkort krävs.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse
Med rätt att önska sysselsättningsgrad

Ansökan

Referensnummer:   A1246386 - Kopia

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Förmåner

Förmån Åstorp en portal full med erbjudanden, samt friskvårdsbidrag. Aktiviteter i personalklubb.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

För att bli aktuell för anställning i Åstorps kommun behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.