Nu söker vi parkarbetare för säsongsanställning!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Samhällsbyggnadsförvaltningen består av avdelningarna fastighet, park och gata, plan och exploatering, måltidsservice, vatten och avlopp, serviceutveckling, ekonomi och administration samt verksamhetsutveckling. På förvaltningen jobbar ungefär 300 personer och vi har ett nära samarbete mellan avdelningarna. Vi har gemensamma aktiviteter, friskvårdsbidrag och friskvård på arbetstid som skapar en god stämning på förvaltningen. Genom ett stort engagemang, god service och kunskap bidrar vi till en väl fungerande vardag för Enköpingsborna.

På park- och gatuavdelningen är vi idag 35 medarbetare. Vi ansvarar för att planera, utveckla och förvalta kommunens offentliga miljöer som parker, grönområden, lekplatser, gator, vägar och trafik.

Arbetsuppgifter

Vi söker 10 till 20 personer som under vår högsäsong, april-september, hjälper oss att ta hand om vårt vackra Enköping med kransorter. Tjänsterna pågår under olika delar av säsongen och vi anställer därför både för kortare och längre säsongsanställningar. Du blir en del av ett härligt team som sköter kommunens parker, grönområden, lekplatser, gatumiljöer och utemiljöer, till exempel skolgårdar. Dina arbetsuppgifter blir bland annat vattning, gräsklippning, skräpplockning och ogräsrensning.

Kvalifikationer

För att passa för detta jobb vill vi gärna att du har trädgårdsutbildning eller erfarenhet av liknande arbete. Du behöver också ha ett intresse för den gröna utemiljön. Körkort klass B är ett krav att du har. Det är bra om du har åtminstone viss datavana.

För oss är det viktigt att vi trivs tillsammans och därför ställer vi krav på att du har en god samarbetsförmåga. Andra egenskaper vi tycker är viktiga är att du är uthållig, självgående och serviceinriktad.

Anställningens omfattning

Urval och intervjuer kan komma att påbörjas tidigare än sista ansökningsdag.

Ansökan

Referensnummer:   C45028

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.