Fiol El Sistema

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsenEnköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga? Kulturskolans verksamhet finns i en centralt belägen fastighet och i grundskolorna runt om i kommunen. Våra ämnen är inom musik, dans, film och teater. Vi är ca 20 talet lärare och pedagoger som tillsammans arbetar för att skapa möjligheter för våra barn och ungdomar att utveckla sitt allra bästa jag.

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Arbetsuppgifter

Tillsammans med två kollegor utgör du ett arbetslag som arbetar, utvecklar och undervisar i El Sistema fiol/rytmik/musik tillsammans i årskurs ett och två . El Sistema bygger på glädje och allas möjlighet att ta del av mötet med musiken. Under terminen genomförs regelbundet föreställningar/konserter/Vänstay där barn, föräldrar och familjer får möjlighet att träffas och ta del av verksamheten.
Undervisningen äger rum på två av kommunens skolor.

Kvalifikationer

Arbetet i El Sistema kräver stort engagemang och hjärta. Du ser vikten av anpassa undervisningen utifrån barnens behov och förutsättningar. Det är önskvärt att du har pedagogisk examen eller erfarenheter som kan bedömas likvärdigt.
Du är bra på att samarbeta och som person är du lugn och stabil i pressade situationer.
Du har en empatisk förmåga och har lätt för att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation.

Rekryteringsprocessen pågår under annonseringstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdatum.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-08-10

40%
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C54026

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.