Vårdare gruppbostad LSS

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Tierps kommun kännetecknas av kundsfokus och framtidstro. Vi tillämpar tillitsbaserad ledning och styrning för starka relationer och förtroende mellan chefer och medarbetare. Vi arbetar utifrån respekt, ansvar, kundfokus, mod och framtidstro. Vi söker dig som visar respekt, tar ansvar och har mod att tänka nytt i arbetet som vårdare hos oss. . Läs mer om oss på tierp.se

Gruppbostad Bokbindarlunden söker en vårdare för vaken natt på vikariat. Gruppbostad Smedkulla söker två vårdare dag/kväll på vikariat.

Arbetsuppgifter

Arbetet styrs av kundernas individuella planering där varje kund får det stöd, den omvårdnad och den service som efterfrågas. Arbetet består av omvårdnadsuppgifter, pedagogiskt motivationsarbete och att vara ett stöd i det dagliga livet och ge kund möjlighet till personlig utveckling. Administrativa arbetsuppgifter såsom dokumentation och enklare skrivning utifrån kundernas vardagliga behov ingår i arbetet. Du arbetar både i kundernas egna lägenheter och i gemensamma utrymmen som finns i direkt anslutning till deras bostad. Arbetet bedrivs med bemanning dygnet runt. Kunderna behöver stöd och hjälp med bl.a. hygien, matlagning, städ och tvätt, kommunikation samt olika aktiviteter som ingår i deras vardagliga liv. Många av våra kunder arbetar dagtid på kommunens dagliga verksamhet och behöver därför extra stöd och hjälp innan de börjar sin arbetsdag och när de kommit hem från sitt arbete.

Kvalifikationer

Du ska ha fyllt 18 år och ha tidigare (eller pågående) utbildning inom omvårdnadsprogrammet eller barn-och fritidsprogrammet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom LSS. Du ska ha lätt för att samarbeta, ha en god människosyn, god självinsikt och ha en god förståelse för andra människors individuella förutsättningar och olika behov. Viktigt är också att arbeta självständigt och att ta initiativ till detta.

Tierps kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-08-15

Tidsbegränsad till: 2023-05-28

80-100%
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   A1133399

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Intervjuer görs löpande och vikariaten kan därför komma att tillsättas under rekryteringstiden. Välkommen med din ansökan!