Logoped till Barnlogopedmottagningen, Familjehälsan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Barnlogopedmottagningen är en mottagning som vänder sig till barn 0-18 år. Verksamheten är organiserad under Barn- och ungdomskliniken, Familjehälsan. Vårt uppdrag är länsövergripande med mottagning i Växjö och Ljungby.

Vi söker nu en medarbetare/kollega till vår mottagning i Växjö!

Arbetsuppgifter

Barnlogopedmottagningen är en del av enheten Familjehälsan, där vi tillsammans i våra olika professioner och uppdrag arbetar utifrån vår ledstjärna: För barnets bästa. Inom Familjehälsan finns tillgång till många professioner med kunskap om barn och barns utveckling på olika sätt. Vi är förutom barnlogopeder även psykologer, kuratorer och sjuksköterskor m fl.

Inom barnlogopedmottagningen arbetar vi främst med bedömning och behandling av barns tal- och språkutveckling, men även med ät- och sväljproblematik hos barn och ungdomar.

På våra två mottagningar erbjuder vi AKKtiv KomIgång föräldrautbildning, teckenkurs, uttalsgrupper samt individuell behandling mm. I tjänsten kan du komma att tjänstgöra både i Växjö och Ljungby.

Våra främsta remittenter är sjuksköterskor inom barnhälsovården som följer utvecklingen hos barn i åldrarna 0-5 år.

Verksamheten utvecklas ständigt och vårt arbete präglas av hög patientsäkerhet och god kvalité där du har möjlighet att bidra med nya tankar och idéer. Vi erbjuder ett intressant, omväxlande och självständigt arbete. Möjligheterna till professionellt stöd och handledning är goda. I vårt uppdrag ingår även samverkan med bl a länets alla kommuner.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad logoped. Du ska gärna ha goda kunskaper om och erfarenheter av barn med språkstörning. Meriterande är kompetens och erfarenhet av att arbeta med ät- och sväljsvårigheter. Erfarenheter av LKG är också meriterande.

Vi lägger stor vikt vid att du har god förmåga till samarbete och flexibilitet utifrån att uppdraget innebär både interna och externa kontakter i samverkan med andra.

Körkort är ett krav eftersom resor inom länet förekommer.
Innan erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Vi tillämpar löpande rekrytering under ansökningstiden.

Ansökan

Referensnummer:   SHV 313/22

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.