jobb just nu!

Fysioterapeut/Sjukgymnast till Socialförvaltningen

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Torsås kommun - en kommun med närhet och livskvalité i södra Kalmar län. Kommunen, med ca 7 000 invånare, kan beskrivas som ett Sverige i miniatyr. Här finns havet, kusten, stränderna, slättlandet, sjöarna och skogarna. Näringslivet domineras av tillverkningsindustrin men har också en stor potential inom besöksnäring och andra områden. Här kan vi erbjuda en hög livskvalitet med närhet och stor trygghet för invånare och besökare. Torsås kommun har fem förvaltningar och tre helägda bolag.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en fysioterapeut/sjukgymnast till vår hälso- och sjukvårdsenhet. Som fysioterapeut arbetar du med personer i alla åldrar inom funktionsstöd, ordinärt- och särskilt boende. Arbetet innebär att undersöka, bedöma, behandla, planera och ordinera/delegera rehabiliterande insatser. Målet med arbetet är att patienten ska kunna leva ett aktivt, självständigt liv med bästa möjliga livskvalitet. I din roll som fysioterapeut handleder du omvårdnadspersonalen i arbetssättet att stödja och stimulera personens förmågor, du ansvarar även för förskrivning av tekniska hjälpmedel. Det dagliga arbetet sker i nära samarbete med arbetsterapeut, hjälpmedelsassistent, sjuksköterska, biståndshandläggare, områdeschef och omvårdnadspersonal.

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.
Du ska kunna arbeta självständigt, kunna göra egna bedömningar och ta egna beslut efter dessa. Teamarbete och ett bra bemötande ser vi som viktiga egenskaper.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort erfordras.
Ingen erfarenhet krävs.
Erfarenhet från tidigare arbete i kommunal hälso- och sjukvård ser vi som meriterande. Löpande urval tillämpas.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   19/SN001:8117

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.
Måndag-fredag

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)
Varmt välkommen med din ansökan!