jobb just nu!

Rättighetsbaserad skola söker positiv och strukturerad lågstadielärare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Västra skolan är centralt belägen i Eslöv i den vackra Trollsjöparken - nära till skog och natur men bara en kort promenad från tågstationen. Skolan har ca 400 elever och ca 60 pedagoger - alla engagerade, kunniga och medvetna i sitt uppdrag.

Vi har ett nära samarbete med kulturskolan i Eslöv. I många ämnen arbetar vi tematiskt för att skapa sammanhang och helheter i lärandet.

Arbetsuppgifter

Du ska arbeta tillsammans med lärare i åk 2. Du kommer att vara mentor för ca 25 elever och ansvara för deras lärande och sociala utveckling. Du kommer att genomföra utvecklingssamtal. I arbetslaget tar du aktiv del i pedagogiska diskussioner.

Kvalifikationer

Du är utbildad lärare för grundskolans yngre år. Du är bra på att samarbeta och har en positiv syn på barns delaktighet och lärande. Tydlighet och struktur är självklart för dig.Anställningens omfattning

Tillträde snarast.

Ansökan

Referensnummer:   C24287 - 2019

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Enligt Lag (2013:852) om registerkontroll skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmsta polisstation.