jobb just nu!

Lärare till vård och omsorgsutbildningen för vuxna i Luleå kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Barn- och utbildningsförvaltningen
Skolan i Luleå en nationell förebild

Våra ledstjärnor är;
- Engagemang och arbetsglädje
- Ansvar, analys och resultat
- Kompetens

I centrala stan finns Luleå Gymnasieby som är ett campusområde som samlar de flesta kommunala gymnasieutbildningarna med nästan 2300 elever. Eleverna i Luleå Gymnasieby skall ges förutsättningar för ett livslångt lärande genom att fokusera på kunskaper, delaktighet, ansvarstagande och ledarskap så att de förbereds för arbetslivet och som samhällsmedborgare i övrigt. Kontakterna med näringslivet är många och i de lokala styrgrupperna samverkar näringslivet med gymnasieskolan för att skapa goda förutsättningar för eleverna att vara väl förberedda förtiden efter gymnasieutbildningen.

Inom Luleå gymnasieskola finns en uppdragsorganisation inom Vård-och omsorg som utför utbildningar på uppdrag till externa aktörer.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du ska undervisa i kurser inom vård och omsorgsutbildningar för vuxna, i Luleå gymnasieskola på uppdrag från socialförvaltningen inom ramen för äldreomsorgslyftet. Projektet påbörjas i januari 2021 och bedöms pågå minst intill juni 2022.

Att arbeta i en uppdragsorganisation innebär samverkan och planering av utbildningsprojekt i samverkan med uppdragsgivarna. Du ingår i ett arbetslag som tillsammans ska driva utbildningar och säkerställa kvalitén i uppdragen tillsammans med rektor.

Kvalifikationer

Du är utbildad inom socialt arbete, rehabilitering eller vård. Vi ser gärna att du arbetar eller arbetat inom äldreomsorgen. Du har också lärarlegitimation inom ämnesområdet vård och omsorg.

Du som inte är legitimerad lärare kan bli aktuell för befattningen om behöriga sökande inte finns att tillgå.

Du har god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt. Du har förmåga till struktur och organisation. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi kommer även att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och förmåga att samverka med externa uppdragsgivare.

Anställningens omfattning

Tillträde: 2020-12-07 eller enligt överenskommelse.

Tidsbegränsad anställning tom: 2022-06-30 med eventuell möjlighet till förlängning.

Vi tillämpar provanställning i 6 månader och semestertjänst.

Ansökan

Referensnummer:   A979890

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet.

Du söker jobb hos oss via ett elektroniskt ansökningsformulär. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Har du frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV kontakta www.offentligajobb.se eller 0771-704 704.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.