jobb just nu!

Sommarvikariat, LSS och Psykiatrienheten i Hofors kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Kommunen har cirka 9600 invånare och ungefär 1000 anställda. Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar. Läs mera på www.hofors.se

Sommarvikariat undersköterskor, vårdbiträden, personliga assistenter, barn och fritidare och habiliterare till LSS och Psykiatrienheten i Hofors kommun.

Hos oss är du viktig och gör skillnad varje dag! Ett jobb hos oss innebär att du möter personer som är i behov av din hjälp, ditt stöd och ditt engagemang.

Arbetsuppgifter

Undersköterska, vårdbiträde, personlig assistent, habiliterare - Du hjälper omsorgstagare utifrån deras individuella behov till en bra och lättare vardag genom hjälp med till exempel personlig omvårdnad, matlagning, hushållssysslor, handling och aktiviteter.

Våra sommarvikarier arbetar vanligtvis juni-augusti. På våra enheter ingår tjänstgöring dag, kväll, dygn och helg. På vissa enheter tillämpas arbete även nattetid.

Om du blir erbjuden en anställning som sommarvikarie, finns möjligheten att börja arbeta som timvikarie redan nu.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv, ansvarstagande och lyhörd. Ett professionellt förhållningssätt och engagemang är viktigt i uppdraget. Det är värdefullt för oss om du har relevant utbildning såsom t.ex. barn och fritid. Erfarenhet av LSS och Psykiatri är meriterande. Det är viktigt att du kan förstå och uttrycka dig väl, såväl muntligt som skriftligt i det svenska språket.

Du som söker ska ha fyllt 18 år.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

B-körkort är meriterande.
Inom boendestöd är B-körkort ett krav.

Vid ansökan ska betyg samt referenser lämnas.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   5/19

Gör ansökan

Lön

Enligt avtal

Övrigt

OBS! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.