jobb just nu!

Vi söker en distriktssköterska/sjuksköterska

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun är norra Europas största vinterturismkommun. Förutom upplevelseindustrin, stora evenemang i världsklass och en snabbt växande turism har kommunen även ett rikt näringsliv samt en av Dalarnas mest företagsamma befolkning. Vi har också en spännande utveckling framför oss med en internationell flygplats i Sälen som öppnar 2019.

Då vi står inför ett generationsskifte innebär det att vi kontinuerligt behöver rekrytera engagerade och duktiga medarbetare. Gemensamt för våra yrken är det viktiga mötet med människor och att vi ständigt arbetar för att utveckla servicen för alla som bor och verkar i Malung-Sälens kommun. Vårt fokus har resulterat i att vi har en individanpassad äldreomsorg i toppklass och en skola som placerar sig bland de främsta i landet.

Malung-Sälens kommun kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Vi kan även erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i. Det är viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över den service som erbjuds. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.

Arbetsuppgifter

HSR-enheten ansvarar för hälso- och sjukvård samt rehabilitering inom socialförvaltningens verksamhetsområde. Hos oss arbetar sjuksköterskor, sjukgymnaster och arbetsterapeuter i nära samverkan. HSR-ansvaret avser hemsjukvård, särskilda boenden och LSS.
Just nu söker vi en distriktssköterska/sjuksköterska till hemsjukvården. I aktuell tjänst har du placering i vår södra kommundel. Arbetet sker dagtid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är distriktssköterska/legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning inom området är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du bör ha ett genuint intresse för hemsjukvård. Erfarenhet från hemsjukvård är önskvärd.

Du skall vara trygg i din roll som sjuksköterska och ha förmåga att arbeta självständigt, samtidigt som du samarbetar med övriga i teamet

Datavana samt B-körkort är ett krav. All journalhantering sker i verksamhetssystemet Treserva.

Anställningens omfattning

Tillträde sker enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A720405

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

I rekryteringsarbetet har Malung-Sälens kommun beslutat vilka rekryteringsvägar som ska användas. Vi frånsäger oss därför all kontakt med säljare gällande annonsering, bemanning eller liknande.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas.