jobb just nu!

Grundskollärare Bergagårdsskolan 1-3

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen


Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategiskt belägen i Göteborgs närhet med bra kollektivtrafik. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av 10 öar med ca 12 500 invånare.

Vill du jobba med några av Sveriges bästa kollegor och Sveriges i särklass härligaste elever? Då ska du söka jobbet som lärare hos oss på Bergagårdsskolan!

https://www.youtube.com/watch?v=sXYzNemNBR4

Bergagårdsskolan är en F-6 skola med 280 elever på Hönö. Vi är just nu inne i en spännande process där vi projekterar för nya lokaler och nya möjligheter.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en behörig lärare för undervisning på lågstadiet åk 3. Då vi har bred behörighet på skolan kan vi vara flexibla med Din behörighet.

På Bergagårdsskolan tror vi att elevernas självkänsla och självförtroende växer när de får chans att utvecklas och se resultaten av sina insatser, därför är formativ bedömning viktig. Utgångspunkten är att alla kan och vill lära så mycket som möjligt. Vi utgår från elevernas bästa och tänker både ”innanför och utanför boxen”. Skolans organisation är flexibel för att möta de olika behov som uppstår under läsåret.

Som lärare arbetar Du i team med en årskurs, i ett nära samarbete med eleverna i fokus. Att arbeta tillsammans skapar och ger energi och det är de små detaljerna som gör skillnad. Hos oss får Du möjlighet att fortsätta utveckla vårt arbete med att ge alla elever rätt förutsättningar, för att lyckas i skolan.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare

Vi söker Dig som utgår från eleverna, ser möjligheter och vill jobba tillsammans med oss.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2018-08-13

100%
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A799614

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Vi kommer att tillämpa löpande intervjuer i rekryteringsprocessen för dessa tjänster och ser därför gärna att Du skickar Din ansökan så snart som möjligt.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.