Sommarvikariat Leg. Sjuksköterska

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag.

Nu söker sjuksköterskor för sommarvikariat. Att arbeta inom en mindre kommun innebär ett omväxlande och spännande arbete, vilket ger stor möjlighet till personlig utveckling inom din yrkesroll och som individ.

Askersunds kommun vill erbjuda dig som medarbetare ett meningsfullt arbete med goda villkor. Du bidrar med delaktighet i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Socialförvaltningen i Askersunds kommun ansvarar för äldreomsorg, LSS- och omsorgsverksamheten, socialpsykiatri samt individ- och familjeomsorg.


Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska i Askersunds kommun arbetar du mot Vård och omsorgs boende, hemsjukvård och funktionsstöd.

Sjuksköterskans uppgifter är att:
- Ansvara för hälso-och sjukvårdsinsatser upp till sjuksköterskenivå där vår största målgrupp är äldre multisjuka och vårt grundläggande synsätt är att befrämja hälsa och stödja det friska
- Utföra självständiga bedömningar, medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser.
- Arbeta preventivt för att upprätthålla hälsa.
- Arbeta med dokumentation och avvikelser i Procapita.
- Arbeta i vårt digitalt signeringsprogram, Appva.
- Delegera och handleda omvårdnadspersonal i hälso- och sjukvårdsinsatser.

Som sjuksköterska kommer du att samarbeta och kommunicera med interna och externa aktörer, då vi är en liten kommun har vi ett nära och personlig samarbete med dessa.
Vi använder oss av kvalitetsregister för att ge våra patienter säker vård av god kvalité.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård.
Du är självständig och engagerad, är positiv till nytänkande och bra på att prioritera och hitta lösningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten liksom att du har körkort B. Erfarenhet av kommunal vård är önskvärt.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2021-08-31

Tillträde enligt överenskommelse
Deltid - heltid
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   SSKSOM21

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Övrigt

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!