Sommarjobba på kommunens HVB, Nova Forte och Öppenvårds teamet

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Du kan vara den som gör någons dag bättre!

Rekrytering- och bemanningsenheten är en del av Personalenheten och vi samarbetar med tre av kommunens förvaltningar - Lärandeförvaltningen, Social- och omsorgsförvaltningen och Tekniska förvaltningen.
Vårt uppdrag är att rekrytera personer som vill jobba när den ordinarie personalen är ledig och att bemanna all korttidsfrånvaro men även längre vakanser hos våra kunder.

Nu söker vi sommarvikarier till kommunens egna HVB-hem, Nova Forte och Öppenvårdsteamet, med möjlighet att fortsätta som timvikarie efter sommaren.

Om du har erfarenhet av att arbeta med människor med en beroendeproblematik i grupp och enskilt är du den vi söker.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Arbete med vuxna med beroendeproblematik som är i behov av psykosociala stödinsatser på kommunens eget HVB (hem för vård och boende) eller i individens bostad via Öppenvårdsteamet.
Behandlingen sker både i grupp och individuellt. Vi har en grundbehandling och en fördjupad behandling. Arbetet består även till stor del av enskilda samtal och ADL träning.

För att kunna kommunicera med våra klienter och för att kunna dokumentera är god förmåga i det svenska språket i både tal och skrift ett krav. Du behöver ha god teknikvana då våra arbetsverktyg är digitaliserade.

Kvalifikationer

Du är utbildad behandlingspedagog eller har en annan utbildning som bedöms lämplig för tjänsten. Vi ser gärna att du har kunskap och intresse att arbeta med personer med beroendeproblematik och psykisk ohälsa.
Du är flexibel i ditt behandlingsarbete och i mötet samt har god samarbetsförmåga

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Arbetet kräver körkort på manuellt växlad bil.

Ansökan

Referensnummer:   A1207723

Gör ansökan

Övrigt

Hudiksvalls kommun är den största arbetsgivaren i kommunen. Här arbetar 3 700 medarbetare inom 300 olika yrken för att få en hel kommun att fungera. Här kan du påverka nutid och framtid, samtidigt som du gör skillnad i människors vardag. Läs mer om oss som arbetsgivare på www.hudiksvall.se. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi på Rekrytering och bemanning arbetar för att se till att flera av våra förvaltningar är bemannande. Vi jobbar för att de ska ha rätt person på rätt plats vid rätt tid.

I och med att du ansöker om denna tjänst lämnar du också ditt samtycke till att Hudiksvalls Kommun behandlar dina uppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). https://www.hudiksvall.se/Ovrigt/Om-personuppgifter.html