jobb just nu!

Fritidspedagog till grundsärskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.
Grundsärskolan är belägen på Centralskolan i Tierp, fritidsverksamhet för våra elever finns både på Centralskolan och på Bäggeby särfritids. Vi har både klasser í grundsärskolan som läser ämnen och klasser i träningsskolan som läser ämnesområden. I nuläget har vi drygt 30 elever i vår verksamhet, de flesta av dem går även på fritids.

Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

Arbetsuppgifter

Pedagogiskt arbete med fokus i fritidsverksamheten där du har ett övergripande pedagogiskt ansvar - både på organisations-, grupp- och individnivå. Du arbetar i team med övriga kollegor (förskollärare, elevassistenter, speciallärare) och ni arbetar mot verksamhetens uppsatta mål, med utgångspunkt från våra styrdokument. Du har ett elevfokus där du bemöter/stödjer alla elever utifrån vars och ens behov.
Alla elever i särskolan har någon grad av intellektuell funktionsnedsättning (IF). Det förekommer även andra funktionsnedsättningar i elevgruppen, såsom neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF), rörelsehinder, etc.
Du samarbetar med vårdnadshavare, övrig verksamhet i grundskolan, andra myndigheter, exempelvis Socialtjänst, Habilitering och BUP.

Kvalifikationer

Fritidspedagogexamen.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-04-27

80-100%
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A942611

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.