Vi söker sjuksköterskor till gynavdelningen!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Kvinnokliniken har runt 250 anställda och består av en gynekologisk avdelning, förlossning/BB, gynekologisk mottagning samt länets mödrahälsovård och ungdomsmottagningar.

Nu söker vi sjuksköterskor till klinikens gynekologiska avdelning där vi är runt 35 anställda. Om så önskas finns det möjlighet till samtjänstgöring till någon av våra andra avdelningar.

Vi värnar om en bra arbetsmiljö och förväntar oss att du är en god ambassadör för Region Kronobergs värdegrund Respekt för människan.

Arbetsuppgifter

Kvinnoklinikens gynekologiska avdelning har 8-10 vårdplatser och två dagsjukvårdsplatser, akutmottagning och telefonrådgivning på jourtid. Här vårdas kvinnor efter både akuta och planerade gynekologiska operationer, kvinnor i tidig graviditet (<22v), kvinnor som avbryter graviditeten och kvinnor med gynekologisk cancer. Verksamheten bedriver dessutom palliativ vård.
Till hösten kommer vi att byta lokaler, så börjar du arbeta hos oss kommer du får vara med och forma vårt arbete i våra nya lokaler på plan 7 på centrallasarettet.

Hos oss på kvinnokliniken får du ett intressant och utvecklande arbete med möjligheter till egen kompetensutveckling, och du har även möjlighet att vara med och utveckla avdelningarnas arbete. Du får en arbetsplatsnära introduktion som planeras utifrån dina individuella förutsättningar/förkunskaper.

Vi erbjuder rotationstjänstgöring (både dag-, kvälls- och nattpass), vilket också innebär att du får arbetstidsförkortning under dina nattpass. En timme på natten räknas som 1,4 arbetade timmar, vilket innebär att två nätters arbete ger en ledig dag. Dessutom tillämpas en ob-bonus.

Du erbjuds fortlöpande utbildningar under din anställning. På KTC, kliniskt träningscentrum, har du möjlighet att träna olika praktiska moment tillsammans med kollegor.

Region Kronoberg erbjuder dig som är nyexaminerad sjuksköterska ett 1,5 årigt utvecklingsprogram, där du under dina första 1,5 år hos oss får arbetstid avsatt för att lära dig mer inom yrket. Syftet med programmet är att underlätta övergången från utbildning till arbetsliv. Vi vill ge dig en bra och trygg start i den nya professionen som sjuksköterska!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som brinner för kvinnohälsa. Du anpassar dig lätt till nya situationer där du vågar ta egna beslut. Du är positiv i ditt arbetssätt och arbetar med patienten i fokus.

Erfarenhet av yrket är meriterande.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   SHV 160/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Individuell lönesättning tillämpas

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Rekrytering sker löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka din ansökan!

Innan erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.
Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.