Lönekonsult

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Årjängs kommun vill vi möta framtiden med att tänka nytt och annorlunda. Det är viktigt att vi kopplar upp oss mot det som växer, tänker plats och arbetsplats tillsammans och tar vara på möjligheter som finns. Därför har vi idag ett antal pågående samarbeten med bland annat Karlstads universitet och näringslivet. Här finns det utrymme för nya människor och idéer.
Var med på resan i Värmlands tillväxtkommun #näringsrikaårjäng

Arbetsuppgifter

I rollen som lönekonsult arbetar du med konsultativt stöd till chefer och medarbetare i lönefrågor, lönebearbetning, utbildning samt systemförvaltning i våra bemannings och lönesystem Medvind och Personec P.

I rollen som lönekonsult arbetar du med förvaltning, utveckling, kvalitetssäkring och ständigt förbättringsarbete av löne- och personaladministrativa processer.

Du kommer även delta i utvecklingsarbete kring HR processer där metoder och verktyg i samverkan med HR konsulter tas fram.
Hantering av anställningsavtal, LAS frågor, statistik, uppföljning, rutiner, sjukfrånvaro är andra uppgifter som förekommer i det dagliga arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

• Eftergymnasial utbildning inom HR/ekonomi/lön eller motsvarande utbildning/erfarenhet.

• Erfarenhet inom lönearbete samt goda kunskaper om löneprocessen.

Vi söker dig som:

• Kommunicerar på ett tydligt sätt. Du säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter.

• Är strukturerad och kan tänka strategiskt och har förmågan att se verksamheten i ett helhetsperspektiv och kan koppla ihop helhet och delar, framtid och nutid.

• Är bra på att uttrycka dig i tal och skrift

• Är bra på att skapa nätverk, förtroende och goda relationer samt har en god samarbetsförmåga

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Giltigt B-körkort krävs

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan

Referensnummer:   A1044352

Gör ansökan

Övrigt

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.