jobb just nu!

Undersköterska till Trygghetsgruppen, Hemtjänst centrum

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi enligt det salutogena förhållningssättet för att ta tillvara och stärka de resurser personer har. Vi ansvarar för äldreomsorg och stöd till personer med funktionsnedsättningar. Som medarbetare hos oss arbetar du nära människor för att skapa en meningsfull och trygg vardag.

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Arbetet som undersköterska och vårdbiträde inom hemtjänsten innebär att du i kunds bostad hjälper till och stöttar med vardagliga sysslor. Det är kunds behov av stöd till ett självständigt liv som styr arbetsuppgifterna.

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Arbetsuppgifter

I vår verksamhet utgår vi från att alla människor vill ha en god omvårdnad och livskvalitet i vardagen. Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt och vår värdegrund. Vi stöttar den enskilde att tillvarata sina egna resurser på ett professionellt och respektfullt sätt. Vi erbjuder våra kunder trygghet, värdighet, gemenskap och en meningsfull vardag.

Trygghetsgruppen är en del av Hemtjänst centrum. Arbetsuppgifterna när du arbetar i Trygghetsgruppen är mycket varierande. Din prioriterade arbetsuppgift är att ta emot larmärenden från våra kunder med Trygghetslarm. Vi har ett stort antal larmkunder där vi ansvarar för hantera larmärenden av olika karaktär. Du kommer även utföra schemalagda besök hos kund, dessa varierar beroende på vilket hjälpbehov kunden har. Arbetet innebär en hel del läkemedelshantering, och du kommer bli läkemedelsdelegerad av en sjuksköterska på Hemtjänst centrum.

Vi söker dig som tycker om att arbeta tillsammans med människor och se vikten av att hjälpa våra kunder på ett professionellt sätt. Du behöver gilla problemlösning och att ha variation i ditt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker främst dig som har en undersköterskeutbildning eller motsvarande. Du behöver ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift, för att kunna samtala med våra kunder och dokumentera i våra system.

En viktig egenskap är att kunna se den enskilde personens behov och förutsättningar och agera därefter. Du är professionell i mötet med kunden och anhöriga samt respekterar kundens självständighet, integritet och värdighet.

Vidare söker vi dig som har lätt för att ställa om efter ändrade omständigheter. Du ska ha förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. I stressade situationer behåller du lugnet, är stabil och fokuserar på lösningar.

För att arbeta i Trygghetsgruppen är körkort B för manuell växellåda ett krav. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, ansvarskänsla och förmåga till självständigt arbete. För att göra ett bra arbete i Trygghetsgruppen måste du kunna ta egna initiativ samt ha lätt för att samarbeta med olika professioner. Då arbetsdagarna ser väldigt olika ut är det viktigt att du kan anpassa dig till ändrade omständigheter.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C36374

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.