Förskollärare sökes till Zinkgruvans förskola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag.

Askersunds kommun vill erbjuda dig som medarbetare ett meningsfullt arbete med goda villkor. Du bidrar med delaktighet i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Zinkgruvan ligger mellan Askersund och Motala, det krävs körkort för att ta sig hit. Då det bedrivs gruvnäring i Zinkgruvan hålls vägarna efter, så även om det är på landet är framkomligheten god.

Arbetsuppgifter

Vill du jobba på en mindre förskola som ligger på landet? Där samarbetet mellan förskolans två avdelningar och fritidsavdelningen är mycket tätt. Här får du möjlighet att jobba med barn i åldrarna 1 till 12 år.
Vi söker dig som är en engagerad förskollärare som vill vara med och skapa en framtid för varje barns bästa,
du välkommen till ett arbetslag där kollegialt lärande får ta plats.
Tillsammans med kollegorna vidareutvecklar du verksamheten så att alla barn får goda möjligheter att växa och utvecklas i en miljö som är stimulerande, trygg och lärorik.
Vi söker dig som:
* ser det pedagogiska rummets möjligheter både ute och inne
* är intresserad, engagerad och en drivande medforskande pedagog.
* professionellt och systematiskt planerar, genomför, dokumenterar och analyserar förskolans utbildning och undervisning.
* organiserar och strukturerar verksamheten så att den utmanar barnens förmågor.
* har god samarbetsförmåga med både barn och vuxna.
* är intresserad av att arbeta med förskolans systematiska kvalitetsarbete och är väl förtrogen med förskolans styrdokument.
Vi förväntar oss att du kan arbeta självständigt och tillsammans i arbetslag. Har god social förmåga och är en ansvarsfull person.

Askersunds kommun erbjuder:
* friskvårdsbidrag
* pedagogiska luncher
* fem kommungemensamma planeringsdagar/år

Kvalifikationer

Vi söker dig som har förskollärarexamen eller lärarexamen mot yngre åldrar samt förskollärarlegitimation.

Stor vikt fästes vid personlig lämplighet. Körkort B är ett krav. Tillgång till egen bil är önskvärt.

Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse. Observera att intervju och tillsättning kan komma att ske löpande under perioden för annonseringen.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1150204

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Friskvårdsbidrag
Kostnadsfria pedagogiska luncher

Övrigt

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!