Vikarie vid gymnasial vuxenutbildning i svenska/ svenska som andraspråk 1,2 och 3

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp – Söderåsstaden där människor och företag möts och växer.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 15 800 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Arbetsuppgifter

Inför läsåret 21/22 söker vi en ny medarbetare som vikarierande lärare i svenska/ svenska som andraspråk kurs 1,2 och 3

Alla kurser vid vår gymnasiala vuxenutbildning, bedrivs som distanskurser med handledning. Vi har ett kontinuerligt intag vilket innebär att elever startar och slutar löpande.
Det innebär att du arbetar via google classroom. Examinationer och handledning sker enskilt eller i grupp, på skolan.

Du ingår i ett arbetslag men är den enda läraren som undervisar i dessa kurser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en hög digital kompetens och vana vid att undervisa på distans. Du ska ha erfarenhet av att anpassa undervisningen efter den enskilda individens förutsättningar och behov. Vi söker dig som är väl förtrogen med digitala verktyg som underlättar den studerandes lärande och som brinner för att hjälpa den studerande att lyckas.

Under hösten kommer du delta i skolans gemensamma kompetensutvecklingsinsats; Specialpedagogiskt perspektiv på vuxenutbildning, via SPSM.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-08-16

Tidsbegränsad till: 2022-06-30

eller tillträde enligt överenskommelse
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   A1044262

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Friskvård

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.