Habiliteringsassistent

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp – Söderåsstaden där människor och företag möts och växer.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 15 800 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill förstärka vår personalgrupp på gruppbostad Rosavillan. Vi söker medarbetare som kan arbeta dag, kväll och helg. Uppdraget som habiliteringsassistent innebär att stödja och finnas för våra brukare i vardagen.

Du kommer att arbeta riktat mot en brukare som är i behov av stor närvaro av personal och under arbetspasset arbetar du mycket självständigt med brukaren i dennes lägenhet. Du stöttar brukaren i dennes vardag med allt från personlig hygien till fritidsintressen. I din roll ingår att upprätta social dokumentation samt medverka till att verksamheten håller en god kvalitét. Du kommer också att samverka med anhöriga och förvaltare.

Som person är du ansvarstagande och lugn samt har ett gott bemötande. Du ska kunna arbeta strukturerat och efter gällande rutiner. Du har förmåga att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du har datorvana då det ingår dokumentation.

Du behöver vara trygg och säker i din roll och arbeta lågaffektivt. Du behöver även ha förmåga att kunna behålla lugnet vid utmanande beteende.

Kvalifikationer

Du har Barn och fritid-, Vård och omsorgsprogrammet eller annan pedagogisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Tjänsten kräver att du har erfarenhet av LSS-verksamhet, av autism samt kognitiva funktionsvariationer.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-11-01

Rekrytering kommer att pågå under ansökningstiden. Tillträde efter överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1060928

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.
Arbete dag, kväll och helg. Längre fram kan sovande jour bli aktuellt.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.