Turistvärdar till sommaren

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Kulturenheten söker nu guider/cafévärdar till Ornässtugan under kommande sommarmånader. Ett perfekt sommarjobb för dig som vill ha ett socialt arbete där du får möjlighet att inspirera och ge god service till våra besökare.

Vi ser det som en självklarhet att värdegrunden lockar även dig, den lyder:
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Som turistvärd kommer du ha ett brett och roligt uppdrag. Du kommer att guida besökare, arbeta i caféet med försäljning av souvenirer, bakverk och lättare lunch som ska tillredas. Arbete i kassan under dagen med redovisning vid stängning. I uppdraget ingår även att hantera disk och lokalvård samt vara behjälplig på olika sätt för besökare i caféet och muséet. Du kommer att arbeta utifrån schema där arbete förekommer under lördagar, söndagar samt under helgdagar. Tjänsterna är visstidsanställningar under perioden juni-augusti 2021 och i ansökan vill vi att du anger om du även kan arbeta helger i maj och september vid behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som gärna har ett intresse för service-, turism-, historia-, informations- och kulturområdet. Det är meriterande om du har vana inom café- och livsmedelsområdet eftersom en stor del av arbetsdagen kommer att vara i vår caféverksamhet. Du har goda muntliga kunskaper i svenska och engelska.

Som person ser vi att du är serviceinriktad, initiativrik och noggrann. Du trivs i sociala sammanhang och har inga problem att tala inför grupper. Du ser dig själv som en lugn person som är duktig på att hantera stress då det under högsäsong kan vara hektiska perioder. Du är flexibel och trivs i en roll som präglas av stor variation och du har god förmåga att samarbeta med andra. Vi är ett litet team där allas arbete behövs!

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-06-01

Tidsbegränsad till: 2021-08-31

Ansökan

Referensnummer:   A1004361

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Anställning

Arbetstid: Schema.
Schemalagd tjänstgöring, även lördagar, söndagar samt helgdagar.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.