jobb just nu!

Vi söker en projektledare inom VA till Mittskåne Vatten!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och bidra till en hållbar samhällsutveckling? Är du intresserad av att leda investeringsprojekt och samtidigt skapa förutsättningar för en hållbar framtid? Då är vi arbetsplatsen för dig.

Vår huvudsakliga uppgift är att tillhandahålla högkvalitativt dricksvatten till kommuninvånarna i Höör och Hörby kommuner samt att ta hand om dess spill- och dagvatten på ett hållbart sätt. Mittskåne Vatten styrs av en egen politisk nämnd med förtroendevalda från båda kommunerna men vi är anställda hos Höör kommun. Kontoret ligger på fem minuters promenadavstånd från tågstationen i Höör.

Projektenheten ansvarar för att genomföra de investeringsprojekt som ligger i vår långsiktiga investeringsplan. De flesta projekten handlar om att säkerställa att vår infrastruktur för dricksvatten, spill- och dagvatten är modern och anpassad för framtidens behov. Sedan början av 2018 har Mittskåne Vatten en ambitiös investeringsplan och nu behöver projektgruppen förstärkas med ytterligare en kollega för att vi ska lyckas nå våra mål.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill gå till jobbet och känna att du gör skillnad varje dag. Vårt uppdrag är omfattande och du kan komma att ansvara för olika typer av projekt. För att lyckas i din roll tror vi att du har lätt för att samarbeta med andra, leda genom att skapa engagemang, ta ansvar och drivs av att skapa hållbara resultat.

I din roll kommer du bland annat att:

• Leda projekt från förstudie till färdig produkt och säkerställa att överlämning görs på ett bra sätt till driftorganisationen.
• Ansvara för att projektet levererar inom satta ramar kring ekonomi, tidplaner och resurser.
• Skriva förfrågningsunderlag och handla upp entreprenader
• Vara aktiv och delaktig under entreprenadernas genomförandefas och bevaka Mittskåne Vattens intressen.
• Säkerställa att nyttor följs upp och att projekten överlämnas till driftorganisationen på ett bra sätt.

Kvalifikationer

Vi ser att du har en lämplig VA-inriktad utbildning och några års arbetslivserfarenhet som projektledare eller motsvarande.
Som person är du flexibel, har en stor samarbetsförmåga och är initiativtagande. Du bör trivas med ständigt pågående utvecklings- och förändringsarbete där du kan se och ta tillvara förbättringsmöjligheter. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.
B-körkort är ett krav.

Det är en merit att om du känner till de utmaningar som det innebär att genomföra projekt under pågående drift.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   13/20

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.