Anläggningsarbetare VA

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du ha ett betydelsefullt arbete? Att arbeta som anläggningsarbetare i Vaggeryds kommun innebär att du är en av samhällets viktigaste doldisar. Här får du göra skillnad och du har dessutom ett fritt och varierat arbete utan långa resor. Nu söker vi en anläggningsarbetare/rörläggare till vårt team - sök till oss!

Tekniska kontoret består av tre avdelningar, Gata-park, Fastighet och VA, och har ca ett 30-tal anställda. Vi arbetar varje dag för att du ska ha tillgång till friskt vatten, fungerande avlopp, säker trafik samt trygga och trevliga miljöer i kommunen. Vi sköter om kommunens fastigheter och projektleder vid nybyggnationer. Vi planerar och sköter om grönområden, lekplatser, planteringar och parkträd för att våra invånare och besökare ska uppleva en grön, levande och attraktiv boende- och rekreationsmiljö.

Arbetsuppgifter

Du kommer att utföra reparationer på- samt nyanläggning av- vatten-, spillvatten- och dagvattenledningar med tillhörande anordningar inom Vaggeryds kommun.

Utöver arbeten på vatten- och avloppsledningsnätet kommer du även att delta i andra mark- och anläggningsarbeten på Tekniska kontoret. Beredskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom bygg och anläggning alternativt motsvarande förvärvad kompetens. Du ska under eget ansvar kunna arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är noggrann, serviceinriktad och kan ta egna initiativ samt har personligt intresse och fallenhet för arbetet. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med rörläggning/anläggning. Vidare är god maskinvana önskvärt. Utbildning inom livsmedelshygien, arbete på väg samt svets-utbildning inom PE-rör är meriterande.

B-körkort krävs, BE-körkort är meriterande.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   23/182

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Individuell lönesättning

Anställning

Arbetstid: Dagtid.
Beredskapstjänstgöring enligt schema ingår i tjänsten

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.