Vill du jobba som rehabassistent i sommar? Då ska just du titta hit!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vem vill inte ha ett roligt och givande jobb över sommaren? Nu har du chansen att göra skillnad. På riktigt!

Vi söker dig som vill ha ett roligt och givande semestervikariat där du får chansen att göra skillnad för andra. Hos oss får du möjligheten att utvecklas och skapa erfarenheter som du kommer att ha nytta av i framtiden.

Som rehabassistent hos oss gör du skillnad för andra människor varje dag. Ditt uppdrag är att tillsammans med främst fysioterapeuter och arbetsterapeuter men även andra professioner verka för att ge patienter bästa möjliga situation utifrån mål och resurser. Insatserna kan vara så väl långa som korta och diagnoserna varierande. Vi möter människor där de är- på våra omsorgsboenden, den egna villan eller lägenheten. I arbetsuppgifterna ingår att på uppdrag av, eller tillsammans med arbetsterapeut och fysioterapeut utföra träningsinsatser individuellt eller i grupp. Du kommer dessutom bland annat att vara behjälplig vid utprovning av hjälpmedel, träningsprogram och förflyttningssituationer med mera.

Vi finns här för Borlängebon, varje ag.
Detta gör vi med stöd av vår värdegrund som lyder:
-Jag finns här Borlängebon
-Jag gillar utmaningar
-Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

I rehab assistentens arbetsuppgifter ingår sedvanliga sjukgymnastiska och arbetsterapeutiska behandlingar/arbetsuppgifter. Det kan till exempel vara TNS-behandling, värmebehandling, kylbehandling, rörlighetsträning, styrketräning, gångträning, vara behjälplig vid hjälpmedelshantering till exempel gällande rullstolar, rollatorer, gåbord, gåbälte med mera. Löpande dokumentation och journalföring ingår i det dagliga arbetet.

Kvalifikationer

Arbetet som rehab assistent är en utmärkt möjlighet för dig som studerar till fysioterapeut eller arbetsterapeut att skapa värdefulla erfarenheter inför framtiden. Framförallt har du som söker ett gott bemötande och ett genuint intresse av att stödja och hjälpa andra människor till att efter sina egna förutsättningar leva ett så självständigt liv som möjligt. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta och uttrycker dig väl i tal och skrift. Det är meriterande om du studerar till fysioterapeut, arbetsterapeut eller är utbildad undersköterska. Meriterande är även om du har erfarenhet av att jobba utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt.

Körkort B och erfarenhet från omvårdnadsarbete är ett krav.

Intervjuer kommer att ske löpande!

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad juni - augusti 2021

Ansökan

Referensnummer:   A1019289

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.