jobb just nu!

Fritidspedagog / lärare i fritidshem

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Skolstaskolan är en liten, trivsam och välfungerande skola (F-6),1 mil utanför Enköping, med goda kommunikationer till såväl Stockholm, Uppsala och Västerås.
Vi har i dag 215 elever i fräscha lokaler. Hos oss får du arbeta i ett välfungerande arbetslag, med långt gången integrering av förskola, skola och fritidshem. Tillsammans arbetar vi i ett helhetstänkande kring barnets hela dag och måluppfyllelse. Vår ambition är att alla barn ska må bra både till kropp och själ, vilket innebär att vi genomtänkt och systematiskt arbetar med:
- barnens social utveckling bl.a. genom värdegrunden ”Skolstaandan”.
- att ge barnen en stabil kunskapsbas, ständigt fokuserade på ökad måluppfyllelse.
- interaktiv IT-teknik
- barns och personals psykiska och fysiska hälsa
-elev - och föräldrainflytande
- att nyttja naturen som en levande, lärande miljö
Engelskaspåret är ett kvalitetsarbete som löper som en röd tråd genom förskola, skola och fritidshem. På ett lustfyllt sätt arbetar vi med engelska. Som en avslutning i skolår 6 gör vi en resa till vår vänskola i London. Arbetet har kvalitetsutmärkts med "European label" av EU och Skolverket. Fritidshem och skola arbetar mycket integrerat kring "Barnets hela dag", vad gäller omsorg och lärande.

Arbetsuppgifter

Denna tjänst innebär att du arbetar med elevers utveckling och lärande både i skolan och fritidshemmet. Tjänstens placering är i nuläget i F-3.Kvalifikationer

Vi ser gärna att du genomgått fritidspedagogsutbildning / utbildning lärare i fritidshem och att du har erfarenhet av arbete inom skola och fritidshem.

Du är flexibel. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheterna i förändringar.

Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.

Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Du behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.

Du har god pedagogisk insikt. Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och för människors olika förutsättningar. Du har förmåga att förmedla ditt budskap till mottagaren.

Du är kreativ. Du kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat.

Du har god samarbetsförmåga. Du arbetar bra med andra människor. Relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-05

heltid

Ansökan

Referensnummer:   C26195

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.