jobb just nu!

Kontaktperson

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi enligt det salutogena förhållningssättet för att ta tillvara och stärka de resurser personer har. Vi ansvarar för äldreomsorg och stöd till personer med funktionsnedsättningar. Som medarbetare hos oss arbetar du nära människor för att skapa en meningsfull och trygg vardag.

Arbetsuppgifter

Socialpsykiatrin söker en manlig kontaktperson i åldern 25-50 år för ett kontaktpersonsuppdrag till en man i 40-årsåldern. Uppdraget omfattar fem timmar var tredje vecka, som du tillsammans med den insatts berättigad disponerar enligt överenskommelse.

Att arbeta som kontaktperson innebär att man arbetar utifrån ett uppdrag och att man ersätts utifrån arvode och eventuell omkostnad, ej timavlönad.

Kvalifikationer

För att du ska passa för detta uppdrag så är du är en man i åldern 25-50 år. Du har ett genuint intresse för att skapa goda och trygga relationer. Som person har du god självinsikt och ett professionellt förhållningssätt.
För detta uppdrag är det ett plus om du har ett intresse av film och tv-serier.
Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-07-01

Tillträde enligt överenskommelse.

1 tillfälle var tredje vecka, ett tillfälle omfattas av 5 timmar.

Ansökan

Referensnummer:   C29057

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.