jobb just nu!

Sjuksköterska

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

Tierps kommun kännetecknas av kundsfokus och framtidstro. Vi söker dig som visar respekt, tar ansvar och har mod att tänka nytt i arbetet som sjuksköterska hos oss.

Inom vård och omsorg arbetar vi för att ha en verksamhet med hög kvalité som är värdeskapande för våra kunder.

Hemtjänst Västra utgår från centrala Tierp med omnejd.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska för en resurstjänst i kommunen. Du utgår från Hemtjänst Västra och kommer ha varierande arbetsuppgifter som att övervaka och följa upp hälsotillstånd, bedöma omvårdnadsbehov och läkemedelshantering.

Resurstjänsten innebär att du behöver kunna planera det egna arbetet självständigt och i samarbete med dina kollegor. Som resurssjuksköterska ska du täcka upp där behovet är som störst i kommunen, det planeras vecka för vecka. Du utgår dock alltid från ditt grundschema som du lägger själv och börjar alltid ditt arbetspass från ditt område, hemtjänst Västra.

Handledning och rådgivning till omvårdnadspersonal är också en viktig del i arbetet samt att du vill vara en del av ett utvecklingsarbete.

Arbetsplatser som finns i kommunen är äldreboende, hemtjänst, korttidsplats samt LSS område.

Du kommer arbeta i kommunens alla nära team som består av olika professioner: omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, fysioterapiassistenter, administratörer och enhetschefer.

Vi har friskvård och påverkningsbart schema i TimeCare. Idag arbetar du 3 kvällar och 1 helg på en 7 veckors schemaperiod.

Kvalifikationer

Du ska ha ett flexibelt och kundfokuserat arbetssätt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga att samarbeta med alla övriga yrkeskategorier.

B Körkort är ett krav.

Tierps kommun är utsedd till finsk förvaltningskommun. Kunskaper i finska språket är meriterande.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-01-04

Arbetstid kan diskuteras från 80-100%
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A988437

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Tillsättning av tjänsten sker löpande.

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.