Grundskollärare åk 4-6, Närlundaskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Askersund! Hos oss får du alla fördelarna med att arbeta i en liten kommun, där lusten att skapa nära relationer, modet att påverka och det engagemang som präglar vårt arbete står i centrum. Vi har jobb som märks och tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus.

Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, anpassad skola. Vår vision är att Askersunds kommun skall erbjuda varje barn och ungdom en förskola och skola som gör att framtiden är till för alla. En framtid fylld av möjligheter. Alla elever ska också minnas sin skoltid som trygg, rolig och lärorik. Utbildningsförvaltningens olika verksamheter har ett tydligt gemensamt fokus på alla barn och elevers förutsättningar för fullföljda studier.

Närlundaskolan är en F-6 skola med cirka 430 elever. Skolan ligger vackert belägen med närhet till både skog och sjö. Skolbyggnaderna är nybyggda/nyrenoverade med fokus på en god lärmiljö för både elever och personal.

Arbetsuppgifter

Vill du bli vår nya kollega? Vi söker nu en klasslärare till Närlundaskolan åk 4-6.

I din roll som lärare hos oss arbetar du nära dina kollegor med en strävan efter att alla elever ska nå kunskapsmålen och känna glädje och trygghet i skolan. Du är en tydlig ledare och en flexibel person, öppen för nya idéer. Vi värdesätter din samarbetsförmåga både i samarbete med kollegor och i att skapa goda relationer med eleverna. Du kan kritiskt granska och tillämpa metoder för att bedöma kunskapsutvecklingen hos eleverna.

I arbetet ingår det att ha föräldrakontakter och dokumentation är en naturlig del av vardagen.

Du kommer att få möjlighet att medverka på ämnesnätverksträffar på skolan samt kommungemensamma nätverksträffar. I kalendariet finns tid avsatt varje vecka för samplanering och sambedömning årskursvis.

Kvalifikationer

Stor vikt fästes vid personlig lämplighet.

Erfarenhet är meriterande.

För tillsvidareanställning krävs lärarlegitimation.

Anställningens omfattning

Intervju och tillsättning kan ske under rekryteringsperioden. Ansök i dag! Tjänsten tillsätts under förutsättning att erfoderliga beslut fattas.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C163589

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Friskvårdsbidrag.

Övrigt

Askersunds kommun - vår pärla vid Sveriges hemligaste skärgård. Askersund är en plats där historisk skönhet möter naturens vilda underverk. Inte att förglömma vår unika skärgård som är en skatt som bara väntar på att utforskas.

Det som gör Askersunds kommun ännu mer speciell är dess invånare! 11 500 starka individer som kallar denna plats sitt hem, och vi är stolta över att vara deras gemenskap. Vi är något över 1 000 medarbetare som arbetar tillsammans för att se till att vår kommun fortsätter att blomstra.

Vi välkomnar och värdesätter olikheter och ser till att vår arbetsplats är öppen för alla. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag. Kom och bli en del av vår gemenskap och låt oss tillsammans fortsätta att bygga en plats vi är stolta över att kalla hemma med lust, mod och engagemang.

Vi känner oss stolta över vårt Askersund! Besök gärna: https://www.visitaskersund.se/

Observera att vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.