jobb just nu!

Lärare i VVS-ämnen till Luleå gymnasieskola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Barn- och utbildningsförvaltningen
Skolan i Luleå en nationell förebild

Våra ledstjärnor är;
- Engagemang och arbetsglädje
- Ansvar, analys och resultat
- Kompetens

I centrala stan finns Luleå Gymnasieby som är ett campusområde som samlar de flesta kommunala gymnasieutbildningarna med nästan 2300 elever. Eleverna i Luleå Gymnasieby skall ges förutsättningar för ett livslångt lärande genom att fokusera på kunskaper, delaktighet, ansvarstagande och ledarskap så att de förbereds för arbetslivet och som samhällsmedborgare i övrigt. Kontakterna med näringslivet är många och i de lokala styrgrupperna samverkar näringslivet med gymnasieskolan för att skapa goda förutsättningar för eleverna att vara väl förberedda för tiden efter gymnasieutbildningen.

I gymnasieskolan finns även spetsutbildningar i matematik samt nationellt godkända idrottsutbildningar och riksbasketgymnasium. Inom VVS- och fastighetsprogrammet erbjuder vi två inriktningar: VVS och Kyl- och värmepumpsteknik.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare i VVS-ämnen till VVS- och fastighetsprogrammet, kvarteret Kungsfågeln i Luleå gymnasieskola.

Du kommer att undervisa i VVS-ämnen på VVS- och fastighetsprogrammet. I arbetsuppgifterna ingår också ett mentorsuppdrag. Du kommer att tillhöra VVS- och fastighetsprogrammets programlag, men också det ämnesnätverk som leds av förstelärarna i yrkesämnen.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand en behörig yrkeslärare med yrkeserfarenhet av VVS. I programmet finns en vilande inriktning mot kyl- och värmepumpsteknik, behörighet och yrkeserfarenhet inom det området är därför meriterande. Du som inte är behörig yrkeslärare kan ändå söka denna befattning, då på tidsbegränsat underlag som obehörig lärare.

Du är certifierad inom VVS och, om du har den yrkeserfarenheten, kyl- och värmepumpsteknik.

Bifoga examensbevis samt eventuell lärarlegitimation i ansökan.

Erfarenhet av undervisning på gymnasiets yrkesprogram är meriterande.

Anställningens omfattning

Tillträde 2020-08-13 eller enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A956359

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet.

Du söker jobb hos oss via ett elektroniskt ansökningsformulär. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Har du frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV kontakta www.offentligajobb.se eller 0771-704 704.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb