Sommarvikarier till korttidsavdelning

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Årjängs kommun vill vi möta framtiden med att tänka nytt och annorlunda. Det är viktigt att vi kopplar upp oss mot det som växer, tänker plats och arbetsplats tillsammans och tar vara på möjligheter som finns. Därför har vi idag ett antal pågående samarbeten med bland annat Karlstads universitet och näringslivet. Här finns det utrymme för nya människor och idéer.

Var med på resan i Värmlands tillväxtkommun #näringsrikaårjäng

Arbetsuppgifter

Vi söker vikarier till korttidsavdelning inför sommaren 2021. Korttidsavdelningen är placerad på Kvarnåsens äldreboende, och har totalt tio platser.

Våra semesterperioder sträcker sig under veckorna 25-32. Vi ser helst att du kan arbeta hela denna period, men om så inte är fallet anger du i din ansökan vilka veckor du kan arbeta. De sökande som kan arbeta under hela semesterperioden kommer prioriteras.

Kvalifikationer

Du som söker ska vara undersköterska och det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete.

Vi tänker oss att du är engagerad, trygg, flexibel, och har en god människosyn. Du är empatisk och har förmågan att reflektera över ditt eget arbete. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Utdrag ur belastningsregistret kommer att krävas.

Anställningens omfattning

Våra semesterperioder sträcker sig under veckorna 25-32.
Möjlighet till upplärning innan semesterperioden finns, ange intresse om detta i din ansökan.
Blandad omfattning beroende på tjänst.

Ansökan

Referensnummer:   A1006173

Gör ansökan

Anställning

Flertalet utifrån behov.

Övrigt

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.