jobb just nu!

Brandman

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Årjängs kommun vill vi möta framtiden med att tänka nytt och annorlunda. Det är viktigt att vi kopplar upp oss mot det som växer, tänker plats och arbetsplats tillsammans och tar vara på möjligheter som finns. Därför har vi idag ett antal pågående samarbeten med bland annat Karlstads universitet och näringslivet. Här finns det utrymme för nya människor och idéer.
Var med på resan i Värmlands tillväxtkommun #näringsrikaårjäng

Arbetsuppgifter

En av vår nuvarande heltidsbrandmän närmar sig pension. Nuvarande kommer jobba halvtid ett tag framåt så upplärning kommer ske under den perioden.
Räddningstjänsten Årjängs kommun består av 2st RIB stationer med bemanningen 1+4 respektive 1+5. I Töcksfors står 3st bilar samt 1 båt och i Årjäng finns 6st utryckningsfordon, 2st båtar och 2st transportbilar.
Vi är för närvarande 3 personer på heltid så du blir del av ett lag med korta beslutsvägar och vida ansvarsområden. Som person så ska du tycka om ordning och reda, vara duktig på motorer av olika slag, inte vara rädd för att ta en svängom med sopkvasten när det behövs, vara lite klurig med att finna lösningar på diverse problem, vara ansvarstagande samt självgående och se vad som behöver göras. Du kommer ansvara för reparation och underhåll av fordon, inventarier och utrustning såväl personlig som gemensam på våra 2 stationer i kommunen. Du kommer även delta som utbildare vid kurser genom räddningstjänsten.
Andra arbetsuppgifter är exempelvis fakturahantering, vissa inköp och fastighetsskötsel som åligger verksamheten. Du kommer även ingå i beredskapsstyrkan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
Körkort, minst giltigt BC är ett krav.
Tidigare utbildning inom räddningstjänst är meriterande.
Nyanställningstest för rökdykare enligt AFS.
Utbildning och/eller dokumenterad erfarenhet från reparation av fordonselektronik, fordon och småmotorer.
Bor inom 5-minuter från brandstationen.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-09-01

Enligt överenskommelse.
Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan då tillsättning kan komma att ske före sista ansökningsdatum.

Ansökan

Referensnummer:   A955092

Gör ansökan

Övrigt

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.