Vi söker medarbetare till vår fasta vikariepool

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, snart 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Bemanningsenhetens främsta uppgift är att rekrytera och samordna vikariebehovet inom äldreomsorg och omsorg om personer med viss funktionsvariation. I enheten finns all timavlönad personal samt vår tillsvidareanställda poolpersonal.

Bemanningsenheten är en centralt placerad enhet som arbetar mot alla verksamheter inom social sektor.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär sedvanliga vård- och omsorgsinsatser inom kommunal verksamhet.
Att det är en pooltjänst innebär att du arbetar mot flertalet olika verksamheter som exempelvis särskilt boende, hemtjänst, personlig assistans, gruppboende och psykiatriboende. Ett omväxlande arbete som innebär att hjälpa till att skapa en meningsfull vardag för våra medborgare, utifrån den enskildes behov.

Kvalifikationer

För arbete inom ovan angivna enheter söker vi i första hand dig som är utbildad undersköterska, handledare eller stödpedagog med erfarenhet från vård och omsorg som kan arbeta självständigt, strukturerat, omdömesgillt och är trygg i din yrkesroll. Har du dessutom vidareutbildning inom demens, psykiatri, LSS eller annan specialistkunskap är detmeriterande.

Som person är du engagerad, har ett gott bemötande och sätter medborgaren i centrum. För att kunna arbeta efter medborgarens behov behöver du ha lätt för att samarbeta med andra professioner och andra intressenter kring medborgaren.

Arbetet ställer krav på flexibilitet och god kommunikations och samarbetsförmåga, vilket i sin tur kräver social och pedagogisk kompetens. Vi förutsätter att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du är redo att anamma Social Sektors värdegrundsord: ANSVAR,
BEMÖTANDE, RESPEKT, TILLIT.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   59/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Inför tillsättning av tjänster inom vissa delar av vår verksamhet kan vi komma att efterfråga utdrag ur belastningsregistret.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.