jobb just nu!

Samordnare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Luleå med sina drygt 78 000 invånare är en tillväxtkommun och en viktig motor för hela Norrbotten. Kommunen består av sju förvaltningar med en total omsättning på runt 5 miljarder kronor per år. Våra 6900 medarbetare arbetar dagligen med att bygga ett hållbart samhälle, ge service genom hela livet och skapa attraktion för att medborgare, besökare och inflyttare ska trivas.

Arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att direkt underställd kommunstyrelsen, ansvara för arbetsmarknadspolitiska frågor, integrationsfrågor och vuxenutbildning.

Förvaltningen har över 4000 kunder/klienter per år i olika utbildningar, anställningsformer, praktikplaceringar, sommarjobb och integrationsåtgärder. Förvaltningen har idag 190 medarbetare och omsätter 235 miljoner kronor.

Kommunerna Kalix, Luleå, Boden, Piteå och Älvsbyn har sedan några år en samverkan inom vuxenutbildningen. Syftet med samverkansmodellen är att skapa ett brett utbud inom vuxenutbildningen som ska tillgodose den kompetensutveckling som individer, näringsliv och den offentliga sektorn efterfrågar.

Då nuvarande samordnare slutar sin anställning söks nu en ny samordnare som kan ta vid arbetet med att fortsätta utveckla och stärka samverkan inom Femkanten utifrån en årligen utarbetad verksamhetsplan.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att tillsammans med lednings- och ägargrupp leda utvecklingen av samverkan inom Femkantens vuxenutbildning. Du är föredragande i ägargruppen och kommer även att företräda Femkanten i olika sammanhang. Arbetet innebär bland annat att arbeta med omvärldsbevakning, kompetensbehovsanalyser, gemensamma utbildningsansökningar, uppföljningar och redovisningar av genomförda utbildningar samt samordna arbetet med marknadsföring. Arbetet innebär även att samordna planering av gemensamma utbildningsdagar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är högskoleutbildad med det arbetsgivaren finner relevant för tjänsten. Du har tidigare erfarenhet från arbete med utbildningsfrågor och ekonomiadministration. Du ska vara en strukturerad administratör med god systemvana och erfarenhet av Officepaketet och ha insyn i upphandlingar, avtal och bidragshantering. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av insyn av upphandlingsärenden. Du måste vara en god kommunikatör och ha förmåga att bygga god samverkan. Vi värdesätter att du har ett väl utvecklat nätverk inom utbildningsområdet och har erfarenhet av ett processinriktat arbetssätt. Har du erfarenhet från samverkan och nätverk inom Femkanten så är det meriterande. Som person vill vi att du är utvecklingsinriktad och kan stimulera till nytänkande. Du trivs att ta eget ansvar över ditt arbete har god samarbets- och initiativförmåga.

B körkort är ett krav

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2023-01-22

Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort kan vara Luleå, Boden, Piteå, Älvsbyn eller Kalix
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   A987361

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns värdegrund där ledorden är Engagerade, Ansvarstagande och Kompetenta.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb