jobb just nu!

Timanställda till personlig assistans

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att alla anställda, inklusive timavlönade, i Eslövs kommun har rätt till friskvårdsbidrag?

Arbetsuppgifter

Välkommen till ett av samhällets viktigaste arbeten!

Vi söker timanställda till personlig assistans. Vi arbetar utifrån övertygelsen att ett ökat fokus på individen bidrar till bättre kvalitet. Den enskildes behov ska stå i centrum och det är utifrån detta vi organiserar vårt arbete. Du kommer att arbeta med att motivera och vårda. Detta innebär att du stöttar vid förekommande sysslor t.ex. personlig hygien, arbete med delegerade sjukvårdsuppgifter och dokumentation. Du ska finnas tillhands i det dagliga och arbeta för att ge våra brukare en meningsfull, trygg och aktiv vardag.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med funktionsnedsatta personer. Det är meriterande om du har studerat Omvårdnadsprogrammet, barn och fritidsprogrammet eller annan pedagogisk utbildning och/eller har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg I arbetet ingår dokumentation vilket innebär att du måste ha datorvana samt kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Vi värdesätter att du är ansvarsfull, flexibel och har en god samarbetsförmåga.

Du som söker ska ha fyllt 18 år.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kan tillsättas innan sista dag för ansökningsdatum.

Ansökan

Referensnummer:   A838854 - 2018

Gör ansökan

Övrigt

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.