Centrala planerare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Omsorgsförvaltningen med cirka 1275 anställda omfattar verksamhetsområdena ordinärt boende, särskilt boende, HSL och korttidsvistelse samt LSS och socialpsykiatri. Utöver ledningsgrupp och linjeorganisation finns en handläggarenhet samt stödfunktioner såsom t ex ekonomer, HR, systemförvaltare och allmänt administrativt stöd.

Omsorgsförvaltningen erbjuder ett meningsfullt och betydelsefullt arbete. Vår strävan är att vård och omsorg ska bygga på samarbete mellan den enskilde, närstående och medarbetare.

Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner
- semesterväxling
- årsarbetstid
- friskvårdsbidrag
- hälsofrämjande aktiviteter
- extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år
- personal- och fritidsföreningen Pulsen

Som central planerare ingår du i en arbetsgrupp som tillsammans gör skillnad genom att skapa samordningsvinster mellan enheter inom ordinärt boende.
Du är en del av ett gäng med kollegor inom olika stödfunktioner för Omsorgsförvaltningens viktiga arbete!

Vi söker nu 3 nya medarbetare som vill vara med och utveckla detta uppdrag, bidra med sin kunskap och ta tillvara andras kunskap! En eller fler av dessa tre tjänster kan komma att kombineras med personalförsörjningsarbete såsom rekrytering, bemanning av korttidsfrånvaro samt övrig personaladministration.

Är du vår nya kollega?

Arbetsuppgifter

I Sandvikens kommun inför vi centraliserad planering av hemtjänstinsatser för att skapa en likvärdig, hållbar och effektiv hemtjänst för både omsorgstagare och medarbetare. Denna centraliserade planering införs i skarp drift under maj och kan på sikt komma att omfatta även andra verksamhetsinriktningar.

Som planerare har du ett självständigt och omväxlande arbete med uppgifter som varierar från dag till dag. Du är van att prioritera, hantera information och skapa struktur. Du stöttar enheterna för en optimal planering och arbetar i verksamhetssystemen Life Care, Time Care, Personec m fl.
Du ser vinster i samarbete och bidrar med nytänkande för att systematiskt utveckla verksamheten.
Du kommer att ha ett övergripande administrativt ansvar för daglig planeringen av insatser inom hemtjänst och vissa delegerade insatser från hemsjukvården. Du arbetar inom ett geografiskt område, men förväntas också kunna stötta kollegor vid frånvaro och arbetsanhopning. I ditt uppdrag kommer du att ha ett nära samarbete med enhetschefer och medarbetare vid förvaltningens enheter.

Kvalifikationer

Vi vill att du som söker har eftergymnasial utbildning inom HR eller har erfarenhet inom HR som arbetsgivaren finner tillräcklig. God kännedom om arbetsrätt, framför allt kopplat till arbetstids- och arbetsmiljölagen, är viktigt för uppdraget. Om du har kompetens eller erfarenhet inom vård och omsorg är det meriterande.

Du ska kunna arbeta ansvarsfullt med de uppdrag som är aktuella för varje unikt planeringsbehov. Din förmåga att planera och prioritera är viktig då du kommer ha flera arbetsuppgifter pågående samtidigt. Du känner dig bekväm med att föra en rak och tydlig kommunikation över telefon.

Som person är du noggrann, kommunikativ och lösningsorienterad med en förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du har hög energinivå, är positiv och ambitiös.

Du har förmågan att arbeta med andra människor; att lyssna, visa empati och respekt. Du är prestigelös och uppmärksammar och belönar andras bidrag.
Du ska ha flerårig erfarenhet av arbete inom vård- och omsorgs. IT-vana är ett krav. Erfarenhet av att arbeta med IT-baserade planeringsverktyg och kunskap om mobila arbetssätt är meriterande.

Du ska ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Du ska kunna arbeta självständigt och strukturerat samt ha en förmåga att vara analytisk i ditt arbete.

Du ska ha ett bemötande som imponerar och förmåga att skapa och bibehålla goda relationer.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Rekrytering kan komma att påbörjas under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Denna rekrytering genomförs under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Ansökan

Referensnummer:   75-22

Gör ansökan

Övrigt

Som medarbetare i Sandvikens kommun har du ett av Sveriges viktigaste jobb. Hos oss arbetar 3000 superhjältar inom 200 olika yrken. Ledare och medarbetare som varje dag formar vår gemensamma framtid och bidrar till välfärden för Sandvikens 39 000 invånare.

I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.