Slöjdlärare (trä/metall) ref nr 320e/21

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Valdemarsvik är en skärgårdskommun i södra Östergötland belägen utmed E22. Vi är en kommun som växer och har idag cirka 7 800 invånare. Vi har den lilla kommunens alla fördelar, med närheten till varandra och korta beslutsvägar. Vi har dessutom en enastående natur med skogen och havet. Det händer mycket i Valdemarsviks kommun och inom vår kommunala organisation med cirka 700 medarbetare. Läs gärna mer om vår kommun och vårt arbete på www.Valdemarsvik.se och ta del av vår Vision 2025.

Jag har arbetat som rektor i mer än 25 år på 6 olika skolor men jag har aldrig tjänstgjort på en skola där lärare samarbetar med varandra så bra som på Vammarskolan. Inte heller har jag på tidigare skolor upplevt den ordning och lugn som finns på Vammarskolan.
Samvaron, lugnet i kombination med mycket ambitiös, kompetent personal gör Vammarskolan unik.
Anders Kempe

Arbetsuppgifter

En av våra medarbetare ska gå i pension och vi söker nu en lärare till vår trä/metall slöjd. Anställningen är tillsvidare och på heltid. Du kommer att undervisa i träslöjd på Vammarskolan i Valdemarsvik som är grundskola för årskurs 4-9. Mentorskap kan komma att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är legitimerad träslöjdslärare med årskurs 4-9 behörighet. Är du nyexaminerad lärare kommer du att få en längre introduktionsperiod.
Du ser elevernas olika nivåer och behov och kan rätta din undervisning efter detta
Är flexibel och har god initiativ- och samarbetsförmåga
Har goda ämneskunskaper och är väl förtrogen med skolans styrdokument
Du vill arbeta i en kreativ och öppen atmosfär, har lätt att få kontakt med elever och att samarbeta med arbetslaget och ämneslaget
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-01-03

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1060510/2021

Gör ansökan