jobb just nu!

Undersköterska/Vårdbiträde semvik

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Jokkmokk har siktet ställt på framtiden. Kommunen arbetar aktivt och förutsättningsskapande för ett brett näringsliv och en attraktiv, växande arbetsmarknad inom både befintliga och framtida branscher.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till Jokkmokks fortsatta utveckling.


På fritiden har du fantastiska möjligheter att nyttja ett stort utbud av fritidsanläggningar med olika föreningsaktiviteter eller friluftsaktiviteter såsom fiske, jakt, vandring, snöskoter, skidor m.m. i både skogs- och fjällmiljö.

Vi söker undersköterskor och vårdbiträden till Kaitumgården i Jokkmokk inför ordinarie personals sommarsemestrar

Vi söker även timvikarier övrig tid under året.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett varierande arbete som innebär att du arbetar med människor och får en chans att ge andra en meningsfull tillvaro. I arbetsuppgifterna som undersköterska/vårdbiträde ingår att ge god livskvalité till våra brukare utifrån individuella behov. Arbetet består i huvudsak av vård- och omvårdnadsarbete men även serviceuppgifter i form av städ och tvätt ingår. Du ska kunna arbeta både självständigt och i samverkan med andra i arbetslaget

Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi söker dig som är en positiv, engagerad och ansvarstagande person med god empatisk förmåga. Goda kunskaper i svenska språket krävs, både i tal och skrift, då dokumentation är en del av arbetet. Samiska är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, mognad och samarbetsförmåga. B-Körkort krävs vid nattarbete.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-06-17

Tidsbegränsad till: 2020-08-11

Vi kommer överens om vilka veckor du kan arbeta och när du kan börja. Vi kan erbjuda upp till 10 veckor sammanhängande arbete i sommar
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   9/2020

Gör ansökan

Övrigt

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.