Chaufför, 100%,

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Strömsunds kommun är den storslagna naturen nära. Här har du goda möjligheter till friluftsliv och god livskvalitet och får mer tid att leva det liv du vill med en enklare och närmare vardag. I våra mindre samhällen och byar känner människor varandra och det skapar trygghet och gemenskap för både ung och gammal.

Strömsunds kommun har cirka 1.400 medarbetare inom många yrkesområden. På våra arbetsplatser strävar vi aktivt efter att skapa delaktighet, motivation och arbetsglädje. Tillsammans arbetar våra anställda för att ge bästa möjliga service till alla som kommer i kontakt med kommunens verksamheter.

Vi har Sveriges viktigaste jobb och våra medarbetare gör skillnad varje dag. Välkommen att bli en av oss!

Teknik- och serviceförvaltningen söker chaufför till kommunens åkeri.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår arbete med hämtning och transport av rest- och matavfall med en sidlastande tvåfacksbil. Du kommer att träffa kunder i ditt arbete så god serviceanda är viktigt.

Plogberedskapstjänstgöring var fjärde helg ingår i tjänsten.


Kvalifikationer

För tjänsten krävs körkort C, arbete på väg, yrkeskompetensbevis (YKB) samt förarbevis hjullastare.

Erfarenhet av lastbilskörning och erfarenhet av fordonssystem är meriterande.

Som person är du positiv och utåtriktad samt trivs att arbeta såväl ensam som i grupp. Du är noggrann, serviceinriktad, känner ansvar och engagemang för dina arbetsuppgifter samt är villig att lära dig nya saker. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

Tillträde 1 februari 2024 eller enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1259704

Gör ansökan

Övrigt

Vi har gjort ett genomtänkt val av kanaler för den här rekryteringen. Vi vill inte bli kontaktade av försäljare, vänligen respektera detta.