jobb just nu!

Leg. sjuksköterska nattjänstgöring

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här bor du billigt och lever rikt oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Kommunen har cirka 9600 invånare och ungefär 1000 anställda. Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar. Läs mera på www.hofors.se

Vi söker nu en leg, sjuksköterska till en av våra nattjänster.

Som arbetsgivare erbjuder vi en del hälsoförmåner bl a gratis simning, reducerat pris på gymkort.

Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till Hofors Kommun!

Arbetsuppgifter

Som nattsjuksköterska i Hofors kommun leder och planerar du omvårdnadsarbetet inom ditt ansvarsområde. Arbetet medför ansvar i såväl särskilda boenden, hemsjukvård samt omsorg av funktionsnedsatta.
Du bedömer och utför självständigt behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och
dokumenterar enligt gällande lagstiftning.

Arbetet är schemalagd nattjänstgöring.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska och innehar körkort. Specialistutbildning i Vård av äldre eller Öppen hälso- och sjukvård är meriterande men inte ett krav. Vi vill att du har god förmåga att kommunicera, lätt för att samarbeta,ett trevligt bemötande och sätter vårdtagarens behov i fokus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och social kompetens.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
66%

Ansökan

Referensnummer:   42/20

Gör ansökan

Lön

Månadslön.
Ange löneanspråk.

Övrigt

OBS! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

OBS! Urval sker löpande, tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag.