Sjöängsskolan 7-9 söker lärare i moderna språk

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart bo och verka i.

Askersunds kommun vill erbjuda dig som medarbetare ett meningsfullt arbete med goda villkor. Du bidrar med delaktighet i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Arbetsuppgifter

Som lärare förväntas du planera och genomföra undervisning samt bedöma varje elevs kunskapsutveckling. En del av detta är att ge alla elever den återkoppling de behöver för att förstå och förhålla sig till sin utbildning. Du kommer att ingå i ämneslag där du utvecklar din undervisning tillsammans med kollegor.

Till arbetsuppgifterna kan även andra sedvanliga läraruppgifter som till exempel mentorskap ingå. Vi förutsätter att du i ord och handling förmedlar en positiv människosyn präglad av humanistiska och demokratiska ideal. Detta är en förutsättning för att vi ska lyckas i vårt gemensamma uppdrag och arbete för att alla elever ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling.


Denna annons avser en tjänst i moderna språk spanska, gärna i kombination med svenska och engelska (eller eventuella andra ämnen).

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad lärare eller tar examen under 2021. Önskvärt att du har lärarlegitimation. Erfarenhet från liknande tjänster och arbetsuppgifter är meriterande. Vi tror att det är viktigt att du har förståelse för betydelsen av god kommunikation med elever, vårdnadshavare, kollegor och skolledning för att lyckas i uppdraget.

Stor vikt fästes vid personlig lämplighet. Körkort B är ett krav. Tillgång till egen bil är önskvärt.

Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.

Anställningens omfattning

Fr o m höstterminen 2021 (augusti).

Ansökan

Referensnummer:   A997201

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Friskvårdsbidrag

Övrigt

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!