Grundskollärare F-6, Ungärde skola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas största vinterturismdestination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag eller friskvårdtimme där verksamheten tillåter
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris
• Flexibla arbetstider när det är möjligt

Välkommen att söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter

Ungärde skola har idag ca 210 elever och är belägen i Lima, 3 mil söder om Sälenfjällen. Här finner du skolverksamhet i årskurserna F-9 samt fritidsverksamhet. Skolan ligger vackert belägen vid älven och vi har även i samma område en förskola samt grundsärskola.

Nu söker vi en vikarie då en av våra kollegor går på föräldraledighet. I rollen ska du undervisa i årskurserna F-6 med fokus på engelska och idrott som dina ämnen.
Som lärare hos oss förväntas du ta eget ansvar och ständigt arbeta för att skapa goda förutsättningar för varje enskild elevs behov.

I ditt uppdrag som lärare planerar du din undervisning, genomför densamma och gör en bedömning av dina elevers förvärvade kunskaper.

Din undervisning är kreativ och syftar till att nå och hitta strategier för att stärka alla elever, både kunskapsmässigt och i deras personliga utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarutbildning och är behörig att undervisa i årskurserna F-6. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom grundskola.
Har du erfarenhet av att undervisa i engelska och idrott är detta meriterande.

Som lärare hos oss förväntas du ta eget ansvar och ständigt arbeta för att skapa goda förutsättningar för varje enskild elevs behov. Du är väl förtrogen med läroplanen och skollagen. För oss är det viktigt att du är lösningsfokuserad, öppen och strukturerad i ditt arbetssätt. Vi värdesätter ett gott bemötande mot elever och dina kollegor och vårdnadshavare.


Vi lägger särskilt stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga i rekryteringen.
Är du nyexaminerad som lärare välkomnar vi dig och tillser att du får en mentor på plats.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2024-12-31

Vikariat för föräldraledighet Tillträde inför vårterminen 24
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   C158943

Gör ansökan

Övrigt

För att se alla våra pågående rekryteringar, se www.malung-salen.se/ledigajobb.

Tjänsten tillsätts när erfoderliga politiska beslut har fattats.

Vi har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen. Med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering, rekryteringshjälp och bemanningsförslag vänligen, men bestämt.