jobb just nu!

Lärare i Produktion/Konstruktion

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hälsinglands Utbildningsförbund är ett kommunalförbund som bildats av Bollnäs, Nordanstig och Söderhamns kommuner med uppdrag att möta studerandes efterfrågan på utbildning med bredd och kvalitet.

Förbundets arbete ska kännetecknas av att vara en motor för tillväxt, mäklare av utbildning och mötesplats för utveckling. Vi driver gymnasie- och vuxenutbildningar för kommunernas invånare, samt ger möjlighet till yrkeshögskola och distansstudier på högskola och universitet.Vi erbjuder också uppdragsutbildningar till företag och organisationer samt möjligheter för forskning och utveckling.

Hälsinglands Utbildningsförbund söker en lärare på heltid (semestertjänst) tillsvidare med start 2020-04-01. Du kommer vara stationerad i våra lokaler på CFL Bollnäs. Tjänsten innebär att tillsammans med vår CAD-lärare vara sammanhållande lärare för yrkeshögskoleutbildningen 3 D-CAD konstruktör/innovatör 415 YH-poäng.

Arbetsuppgifter

Som lärare kommer du att föreläsa online för yrkeshögskolestudenter samtidigt som du har en studiegrupp på plats. Du undervisar i konstruktion, produktion och materiallära. Tillsammans med andra lärare ingår också examensarbete och lärarande i arbete (LIA). Du kommer till exempel att:
* Arbeta som stöd till eleverna under kurserna
* Förbereda ditt undervisningsmaterial, inlämningsuppgifter och utifrån kursplanerna själv bestämma vad studenterna ska lära sig under föreläsningarna
* Undervisa online genom HD-kamera och mikrofon

Kvalifikationer

Vi söker dig som har goda kunskaper i konstruktion (mekanik och hållfasthetslära) och produktion (teknik, ekonomi och automation) och svenska i både tal och skrift. Det är meriterande om du tidigare har haft en liknande tjänst eller har högskoleutbildning som ingenjör och erfarenhet från industrin och/eller arbetat som konstruktör.

Som person är du pedagogisk och har lätt för att kommunicera. Du driver ditt arbete framåt på ett självgående sätt och är motiverad att utföra ditt arbete med hög kvalité. Vi ser gärna att Du har tidigare erfarenhet från vuxenutbildning men det är inte något krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav för tjänsten då det ingår att besöka elever på företag.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse dock senast 2020-04-01

Ansökan

Referensnummer:   A926072

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!