jobb just nu!

Grundskollärare Grillbyskolan F-6

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!

Grillbyskolan ligger i samhället Grillby, ungefär 16 kilometer från Enköping. Med sin närhet till E18 och riksväg 55 ligger skolan på ett mycket praktiskt pendlingsavstånd från Stockholm, Uppsala och Västerås. Verksamheten bedrivs i en trevlig miljö med närhet till naturen. På Grillbyskolan har vi elever från förskoleklass upp till årskurs 6. Vi har omkring 180 elever och vi är cirka 25 i personalen.

Personalen är välutbildad och tar del av varandras kompetenser genom samarbete i lärarlag. Då skolan är en mindre skola har vi ett utvecklande kollegialt utbyte med gemensamma träffar varje vecka. Personalgruppens styrkor är att det finns en stor flexibilitet och ser positivt på förändringar som leder till högre måluppfyllelse.

Vi strävar efter att alla elever, personal och vårdnadshavare ska känna en stor trygghet och trivsel hos oss och då skolan inte är så stor skapas en miljö där alla känner alla.

Arbetsuppgifter

I nära samarbete med kollegor ansvarar du för att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument. I arbetsuppgifterna ingår det att bedöma och dokumentera elevernas kunskapsutveckling i vårt digitala system. Läroplanens kapitel 1 och 2 ska vara väl synlig i din undervisning.

Du tar aktivt ansvar för att skapa och upprätthålla goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Som lärare tar du ansvar för dina resultat, vilka är alla dina elevers utveckling i enlighet med styrdokumenten. Du differentierar och tillgängliggör din undervisning och möjliggör för alla elever att lyckas.

Kvalifikationer

Vi söker lärare för att undervisa antingen inom F-3 eller 4-6 eller för hela skolan F-6. Du ska gärna ha utbildning inom ett eller flera kärnämnen.

Mål- och resultatorienterad - Avgörande
Det syns tydligt i ditt arbete att du har fokus på målen och att ditt arbete bygger på analys av resultat. Du styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande. Förändrar sin inriktning när målen ändrar sig.

Samarbetsförmåga - Avgörande
Du är bra på att samarbeta med både kollegor och vårdnadshavare. Du har ett positivt förhållningssätt och ser möjligheter istället för hinder. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Pedagogisk insikt - Avgörande
Du har en stor kunskap om hur människor tar till sig kunskap utifrån olika förutsättningar och kan anpassa din undervisning utifrån det.

Uthållig - Avgörande
Du förblir motiverad och effektiv trots bakslag och besvikelser. Du arbetar på tills projekt är avslutade eller resultat uppnådda.

Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.

Förutom behörighet kommer stor vikt att läggas på personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-01-11

Tillträde 11 januari 2021 eller annat datum enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C44343

Gör ansökan

Övrigt

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.