jobb just nu!

Elevcoach, Norrsätraskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Sandvikens kommunala grundskolor gör vi varandra bättre!
Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla. Du som medarbetare har en nyckelroll. Med kompetens och engagemang arbetar vi tillsammans för att varje elev ska nå sina mål och känna trygghet och glädje i skolan.
Sandvikens kommun har en lång tradition av satsning på IT och varje elev har sin egen dator. Vi ser digital kompetens som ett redskap för skapande, kommunikation och samarbete.
Hos oss får du som medarbetare tillgång till:
- egen arbetsdator
- digital lärplattform
. digitala stödsystem för systematiskt kvalitetsarbete
- möjlighet till semesterväxling till fler semesterdagar (vid semestertjänst)
- friskvård till förmånligt pris
- Pulsen, en av Sveriges bästa personalföreningar

Dessutom får du ta del av ett strukturerat förvaltningsgemensamt värdegrundsarbete och du får arbeta i en lagom stor kommun där du är delaktig i besluten.

Norrsätraskolan är en F-9 skola i Sandvikens kommun. Vi är i slutfasen av en expansion av Norrsätraskolans högstadium och till läsåret 19/20 utökar vi med vår sista klass. På skolan finns även årskurserna F-6 och grundsärskolan är lokalintegrerad, vi har förberedelseklasser för elever som är nyanlända i Sverige.

På Norrsätraskolan ska alla medarbetare stödja alla barns och elevers utveckling utifrån individuella förutsättningar så att varje barn och elev når kunskaper och utvecklar förmågor för framtida studier och för att verka i samhället. Varje medarbetare har en viktig roll i den utvecklingskedjan. Utbildningen ska ske med stöd av modern forskning och teknik samt med stimulerande inriktningar.

Att Norrsätraskolan är en internationell skola märks genom att så många olika delar av världen finns representerade bland såväl elever, personal och föräldrar. Det skapar en speciell atmosfär som vi är rädda om. Hos oss ska alla elever och vuxna känna trygghet och visa respekt.

Arbetsuppgifter

Nu söker Norrsätraskolan två personal som ska arbeta med elevstödjande verksamhet i årskurs 7.

Arbetet som elevstöd på Norrsätraskolan omfattar främst uppgifter kring ett antal elever som behöver hjälp med både det sociala samspelet i skolan och stöd i lärandet i olika former. Du måste vara en god lyssnare, se vad som behöver göras för eleven både inom undervisning och de sociala kontakterna på skolan. Du förväntas ha en god social förmåga eftersom du kommer ha kontakt med många elever och föräldrar och jobba tillsammans med de undervisande lärarna.

Kvalifikationer

Låter denna tjänst intressant? Vi söker dig som känner igen dig i följande:

* För att klara detta uppdrag ser vi gärna att du har någon form av pedagogiskutbildning, beteendevetarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
* Du ska ha förmåga att vara flexibel i fråga om arbetsuppgifter under dagen.
* Ha ett stort tålamod samt förmåga att hitta alternativa lösningar.
* Med ett lugn och flexibilitet kunna hantera och lösa konflikter.
* Du bör ha erfarenhet av att arbeta med barn och unga i behov av särskilt stöd och/eller elevvårdsarbete, samt god förmåga att samarbeta med medarbetare och vårdnadshavare.
* Meriterande är ledarerfarenhet inom t.ex. föreningsverksamhet samt NPF-utbildning.
Vi förutsätter att du har goda kunskaper i det svenska språket, både muntligt och skriftligt.

Vi tar stor hänsyn till personlig lämplighet och din erfarenhet.

Urval och intervjuer kan ske löpande så varmt välkommen med din ansökan.

Anställningens omfattning

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   824-19

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.