Speciallärare med försteläraruppdrag till Grillbyskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!

Grillbyskolan är en liten F-6-skola där alla känner alla vilket skapar stor trygghet och trivsel. Vi har omkring 180 elever och cirka 25 medarbetare. Vi finns i samhället Grillby 16 kilometer från Enköping med goda pendlingsmöjligheter från Stockholm, Uppsala och Västerås. Verksamheten bedrivs i en fin miljö med närhet till naturen.

Våra medarbetare är välutbildade och tar del av varandras kompetenser genom samarbete i lärlag. Då vi är en mindre skola har vi ett utvecklande kollegialt utbyte med gemensamma träffar varje vecka och vi fortbildar oss gemensamt. Vår styrka är att vi är flexibla och ser positivt på förändringar. Vi har en samsyn kring att söka svar på elevers svårigheter i lärmiljö och undervisningssituationer och inte hos eleven själv.

Vi följer kontinuerligt och strukturerat upp elevernas lärande under läsåret. Vi äger och tar ansvar för våra resultat. Grillbyskolan ger eleverna möjlighet att tidigt arbeta med olika digitala verktyg.

Vi strävar efter att elever, personal och vårdnadshavare ska känna en stor trygghet och trivsel hos oss. Eftersom skolan inte är så stor skapas en miljö där alla känner alla.

Arbetsuppgifter

Vi söker en driven och engagerad speciallärare som vill vara en viktig del i vårt arbete med att skapa en tillgänglig undervisning för alla elever.

Du arbetar med kartläggningar, pedagogiska utredningar, analyser och åtgärder. Du erbjuder handledning, driver skolutveckling samt ansvarar för viss resursfördelning. Du verkar för att alla elever ska få en god utveckling och stöttar pedagogerna i detta arbete. Du kommer att undervisa i klassrummet, i mindre grupp och enskilt.

Du kommer att tillhöra skolans elevhälsoteam (kurator, psykolog och skolsköterska) och rektor. Du håller dig ajour med aktuell forskning och kan med din kunskap kompetensutveckla andra, föreslå utvecklingsområden och initiera utvecklingsarbeten av olika slag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad speciallärare med kompetens inom grundläggande läs- och skrivinlärning samt/eller matematikutveckling. Du arbetar mot mål och fokuserar på resultat. Du har god förmåga att samarbeta med kollegor, vårdnadshavare och personal från andra instanser.

Du är positiv och har ett förhållningssätt och bemötande som fokuserar på att se möjligheter att utforma lösningar som gynnar alla elevers lärande. Du kommer ofta med idéer och nya angreppsätt i arbetsrelaterade frågor. Du har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och som leder till resultat. Du bör vara analytisk och ha en god förmåga att identifiera framgångsfaktorer för elevers lärande och utveckling. Du är flexibel och van vid att självständigt planera, organisera och prioritera ditt arbete.

Som person är du lugn, trygg och har god samarbetsförmåga. Ett positivt förhållningssätt och att vara lösningsorienterad värderas högt. Stor vikt kommer även att läggas på personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-08-10

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C51365

Gör ansökan

Övrigt

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.